Sommar?

Publicerat: 2011-06-28 kl. 10:45:11
Soooommar!! Äntligen har värmen hittat hit igen. Jag älskar det! I helgen drar hästveckan i Falsterbo igång och då är det alltid kul att jobba. Semestern får vänta ända till augusti men den som väntar på något gott...
Häromveckan gick en tjej från min jobbstad bort i cancer. Inte ens 22 år gammal. Jag kände henne inte men visste vem hon var genom hennes kille. Läste hennes tvillingsysters senaste inlägg i deras gemensamma blogg igår och det var omöjligt att inte börja gråta. Ibland är livet så himla orättvist!
malincammero.blogg.se


Till Honom, vill jag ge låten nedan. För att han alltid skapar Fireworks i mitt liv!

Kommentarer
Postat av: Flickan och staden

Åh, fireworks! I like! För jag har också en i mitt liv som ger mig just det :) SÅ lovely! Och att sommaren är här är ett enda stort JIIIPPIIIE! Även om jag är liiite aningen trött på att inte kunna sova pga värmen just nu :P



Självklart var jag ju tvungen att gå in på denna blogg du la upp... Why, oh why? Fan vad jag har gråtit nu alltså. Antagligen för ett halvår framåt. Jag blir både arg och ledsen över att vissa människor ska behöva försvinna så fort från oss. Usch. Men ack så fint skrivet av systern om sin älskade.



Stor kram till dig du saknade bloggis!

2011-06-30 | 21:31:11
URL: http://flickanochstaden.wordpress.com
Postat av: Niklas

Hej systrarna! Niklas heter jag och jobbar på Baluba TV med en framtida produktion som är tänkt att handla om svenska artister och deras fans. På jakt efter dessa fans nu :-) hör av er om ni tycker det låter intressant.



varma hälsningar



[email protected]

2011-07-19 | 12:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback