Halloween-dags

Publicerat: 2009-10-25 kl. 16:04:20
I tre månader har jag och tre kompisar slitit med kostymerna inför gårdagens halloweenfest. Det har varit ett himla meck med sytråd, pärlor, superlim och tygbitar hit och dit. Jag vet inte hur många gånger jag har velat kräkas på de där kläderna och på att det hela tiden var mer och mer att fixa. Resultatet blev i alla fall som vi ville och jag tycker personligen att vi var bäst!//Sara

Helgmusik?

Publicerat: 2009-10-21 kl. 12:26:10

Okej, det känns liiite weird att folk önskar en trevlig helg klockan 12 en onsdag. Men sjukt skönt! CSN på fredag, Skåne imorgon och eventuellt Moneybrother på KB på fredag.
Love it!

Jag är inget fan av Broder Daniel men vissa av deras låtar är hur bra som helst!! Lyssna på Underground, Whirlwind och I´ll be gone till exempel! Jag är ju otroligt svag för Anna Ternheim och framför allt Shoreline. Därför bjuder jag idag på originalet med Broder Daniel.


Sorgens dag

Publicerat: 2009-10-17 kl. 14:37:09
Igår var det bgravning i Arlövs kyrka för en kär vän som dessvärre lämnat oss. Det var något av det värsta jag någnsin varit med om, och det är inget som jag vill uppleva igen. Det var så vackert med alla blommor, musiken och fotot av honom som stod på kistan.
Det som gjorde mig mest upprörd och ledsen var när hans föräldrar och mor- och farföräldrar var framme vid kistan och tog farväl. Då brast det totalt. Det finns ingen rättvisa i att en mamma och pappa ska behöva begrava sitt barn. Det är så himla orättvist att det alltid är dom bästa som försvinner först. Prästen menade på att det fanns en mening med att han lämnat oss och att han därmed lämnat plats för någon annan på jorden, precis som att det skulle få en att må mycket bättre. Kalla mig pessimistisk eller vad ni vill, men det är helt sjukt att världens underbaraste kille på 23 år ska behöva gå bort. Känslan som kom efter att gudstjänsten var över var fruktansvärd. Bara vetskapen när man gick ut från kyrkan om att kistan står kvar längst fram i kyrkan med honom i helt ensam, och att han inte skulle komma ut efter en var obeskrivlig. Även där brast det.

André: Du var en helt underbar kille och någon snällare människa får man leta länge efter. Jag kommer att sakna dina varma björnkramar och ditt stora leende som du alltid hade på läpparna. Jag är säker på att du har det hur bra som helst där du är, för du var en mästare på att få människor i din omgivning att må bra. Jag är även övertygad om att du var med oss i kyrkan igår och stod framme vid kistan och log mot oss när vi gick fram för att ta farväl av dig. Den här låten är för dig.
Segla i frid.

//Sara


And it keeps on going...

Publicerat: 2009-10-14 kl. 15:38:29

Idag fick jag besök av underbara Melissa Horn! Signerad och rykande färsk! Den som ändå hade hennes talang! Försökte boka biljetter till hennes spelning åt mig och syrran men måste invänta lite pengar då man var tvungen att betala på stört.
Däremot kunde jag boka Kent! KENT!! Nu har jag två biljetter till Kent på Malmö Arena 14 mars som ska hämtas ut på lördag. Vem följer med??

Fy faaan vilket halvår det här kommer bli!!
Takida
Winnerbäck * 2
Melissa Horn
Kent
//Sandra


Mycket nu...

Publicerat: 2009-10-14 kl. 12:44:34

Jag läste i Susannes blogg att hon varit och sett Green Day i Sthlm. Jag är SÅ avundssjuk! Jag har bara deras Dookie men har desto mer musik av dom på datorn och gillar dom skarpt. Jag har hittills inte hört en enda dålig låt med dom och de har verkligen hållt i sjukt många år!
Ett annat band jag skulle vilja se är Matchbox Twenty. Dom är helt underbara! Lyssna bara på de här två låtarna. Som bomull för öronen!
En annan vän ska se Joshua Radin idag i Globen. Och här sitter jag i en kall småländsk stad där det inte händer ett skit!! Men jag är inte bitter....

//Sandra


KALLT!

Publicerat: 2009-10-13 kl. 11:15:00

Nu verkar fan vintern ha kommit på allvar!! Mörkt som i en säck och kallt som i en jävla isbjörns rövhål för att citera den stora Johan Glans!
Gåsjackan har åkt fram och i min shoppingnerv drar det efter gosiga och varma tjocktröjor! Tänk om man en dag kunde bli rik och ha råd med alla snygga kläder man ser överallt. Det lär ju inte hända i detta livet, om man inte vinner på Triss. Det gjorde för övrigt en av mina bästa vänner häromdagen. 100 000 jävla spänn!! Kul att se att det fungerar iofs...
Idag kom mitt paket från Nelly (på tal om att inte ha råd med kläder..) och mina beiga (stavas det så????) skor som jag suktat efter! Tycker dom är asgrymma! Hoppas bara jag kan lära mig gå i dom. Jag fattar fan inte varför alla skor ska va så in i vassens skyhöga nu för tiden. Man bryter ju fan fötterna! Eller så är det jag som börjar bli gammal eller aldrig har tagit tiden att lära mig hur fan det går till.
Sov för övrigt på golvet i natt. Hade så in i helvetes ont i ryggen att jag inte visste var jag skulle ta vägen och vaknade minst en gång i timmen och höll på att försova mig imorse. Kul... Som tur är har jag en karta Voltaren kvar. Det lär ju behövas om det här skiten ska hålla i sig. Jag går som en pensionär och kan knappt sitta still.

 //Sandra


Morgonmusik

Publicerat: 2009-10-08 kl. 09:52:21

Underbara Elin Sigvardsson spelar på Nyhetsmorgon idag. Hon har en spelning på Babel 6 november. Då har jag såklart eventuellt bokat in en resa till Stockholm. Fy faaan vad jag längtar tills jag får flytta hem nu så jag kan gå på konsert när jag vill!! Jag må ha haft ångest och varit i valet och kvalet många gånger om jag ska ta chansen och flytta iväg till exempelvis Stockholm i januari. För chansen fanns där. Men jag landar alltid på samma plats, det är i Malmö jag hör hemma. Jag ska inte tråka ut er med alla anledningar varför, det bara är så. Iallafall nu.//Sandra


Goda dagars rip off?

Publicerat: 2009-10-06 kl. 16:46:30

Jag måste va heeeelt ute! Okej att jag tyckte att en av Petters låtar klingade lite bekant men att det skulle vara en total rip off på The Embassy hade jag ingen aning om. Det stör mig inte då jag tycker det är en sjukt bra slinga men det var lite oväntat när min mediaplayer helt plötsligt slängde upp denna och det inte var Petter.
Vilken föredrar ni??Och här är Petters variant:
//Sandra


Förboka Kent!

Publicerat: 2009-10-05 kl. 09:38:37

Jag tror jag älskar Bengans. Utan dom hade jag inte alls hängt med så mycket i vad somh änder när all tid går åt till skola och sånt tjafs. Tydligen ska Kent släppa nytt. Något som gått mig helt förbi!? Första singeln "Töntarna" kommer 14 oktober och den 6 november kommer albumet "Röd". Den utkommer också i en 4 CD specialutgåva. Det är ännu oklart vad de övriga 3 skivorna ska innehålla men en sådan chans går ju inte att missa. Jag är nog en av de där "töntarna" då jag ser samlarvärde i saker som specialutgivna skivor i begränsade upplagor. Iallafall när det är av ens favoritartister/band.

Dessutom! Kolla vilka ascoola omslag både på skivan och singeln. Gillas! 
//Sandra


Vinter

Publicerat: 2009-10-04 kl. 21:40:14

Fick höra idag att det kommit snö i min gamla studentstad Östersund. SNÖ! Är verkligen glad över att jag inte är kvar där uppe och att jag aldrig mer måste åka upp. Nog för att vintern kom tidigt där uppe, men 4 oktober måste vara något slags rekord. Nu ska jag inte bara kritisera Östersund, jag gillade vintern där uppe. Hellre en kall och hög luft med snö som det är där uppe, än en blåsig och fuktig vinter som det är i Malmö. Problemet är att vintern där uppe består av 10 månader av årets 12.

 

//Sara


Söndagsångest

Publicerat: 2009-10-04 kl. 11:44:17

Ärligt talat.. Är det någon som går in på de hemsidorna som stämplas på ens arm vid insläppet på krogen och som man sedan får skrubba i en vecka för att få bort???

Stundtals blir jag lite besviken över att jag inte längre ska hem och jobba i barndomsstaden efter att skolan är slut. Därför kör vi idag lite nostalgi från Östergötland i form av gubbarna i Kalle Baah!
//Sandra


Förband

Publicerat: 2009-10-04 kl. 11:32:40
Igår fick jag nyheten om att Sonic Syndicate kommer att vara förband åt Takida på deras turné i höst. Jag har bara hört ett par låtar med dem, men det lilla jag har hört är bra. Ska bli kul att få ett helhelts-intryck av dem nu på konserten. Låten nedan är en stark favorit som ständigt spelas i hörlurarna.

 

//Sara


RSS 2.0