Sunk

Publicerat: 2008-10-31 kl. 12:23:07
Vad fan är det med offentliga toaletter egentligen? De flesta är så sjukt äckliga att man blir spyfärdig om man inte var det innan man gick in där. Jag antar att det har att göra med att folk inte går på sin egen eller någon bekants toalett utan en allmän. Vilket i mångas ögon verkar betyda att här är det fritt fram att svina loss av bara fan. Pissa ner toalettringen, lämna halva tarminehållet kvar i stolen (helt på alla kanter också) och bara gå därifrån. Fresh!

Get up, stand up!

Publicerat: 2008-10-24 kl. 23:15:31
Kvällens föreställning var verkligen helt fantastisk! Jag garvade så jag höll på att spy och har fortfarande kramp i magen. Som jag visserligen hade redan innan. Men fuck vad det var värt det! Özz öppnade och han är som alltid klockren och har som vanligt inga spärrar. Som han uttryckte det själv är han kurd och de har inget land så han får vara gränslös.Härligt med frispråkiga människor. Det märks att både han och Måns Möller har rutin. De är snabba, improviserar och kan vimsa bort sig utan att det knasar. Det blir istället roligare. Soran är fortfarande orutinerad men hur gammal är snubben? 19? 20? Han kommer bli grym. Och så Björn då. Björn Björn Björn, Fjortisarnas dröm. Det skreks som på en New Kids-konsert på tidigt 90-tal när han äntrade scenen. Med all rätt, han är skitgrym, men det blir lite för fjortis över det hela. Fast vad spelar det egentligen för roll? Jag kan bortse från skrikiga brudar i publiken när alla 4 levererar en sån sjukt grym show som den vi såg ikväll.
Har ni lyckan att få tag i en stackars överbliven biljett så för fan ta den!


Björnen sover...

Publicerat: 2008-10-24 kl. 13:33:08
Ikväll ska jag förhoppningsvis utsättas för lite humor. Jag och en vän ska på stand-up här i Studentstaden. Det har jag inte varit på sen jag hånglade upp Magnus Betnér för några år sen.
Min mage har varit kass i två dagar nu och jag har inte en jävla susning vad det kan bero på. Jag tror inte det hjälper att jag sitter här och knaprar Läkerol Sweet Licorice. Nåt säger mig att lakrits i Läkerolform inte blir läckert nånstans i en redan kass kista..

Förnedring på bästa sändningstid

Publicerat: 2008-10-22 kl. 21:17:31
Alltså.. FÄRJAN!! Vem i h-e kom på den idén? Jag var helt övertygad om att det var ett skämt eller iallafall uppgjort på något vis men icke! Och folk tycker jag är dum i huvudet och tråkig som inte gillar Finlandsbåtar och kryssningar. I disken/baren (??) står nån blåst halvskåning och gnäller över alla äckel som tafsat på henne på dansgolvet under arbetspasset.Välkommen till Silja Line (eller vafan det nu är). Det kan väl knappast varit någon nyhet att folk beter sig som svin på sådana resor. Går de ut på något annat än att supa som as och ragga upp nån jämnårig 40-taggare på dansgolvet? För att inte prata om den smygknarkande bartendern som tror han är Guds gåva till kvinnorna för att kärringar i klimakteriet nyper honom i kinderna. YAACCKK!!!
 I wonder who really needs the Psykvård!

Kryssformulär?

Publicerat: 2008-10-22 kl. 21:12:14
Okej tjejer, erkänn att ni ibland skulle velat ha ett kryssformulär till era nyblivna killar. Om inte i inledningsskedetså för att under resans gång slippa obehagliga överraskningar...
Hello Saferide har en sångsom verkligen sätter huvudet på spiken som heter just "The Quiz".

Jag veeet, sjukt mkt text men vafan lyssna på låten istället då ;)

You look nice alright 
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you
And I like your record collection Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's
But there are things you need to know about meI'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?
Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
Because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?
Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?
And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Funkar i alla väder

Publicerat: 2008-10-20 kl. 13:08:06


Häromdagen satte jag på hela Takidas "Make you breathe" när jag gick hemma och städade. Det slog mig plötsligt att det finns få album där man kan säga att hela albumet är kanonbra. För varje låt som börjare blir man glad och tänker att just den här är så bra och börjar nynna med. Enligt syrran ska de släppa ett nytt album till våren och jag är nog inte ensam om att längta tills den dagen kommer...


More modern stories from Hello Saferide...

Publicerat: 2008-10-19 kl. 19:21:17
.. är titeln på nya albumet. Jag kunde inte låta bli att köpa den där den stod på Statoil när jag hämtade ut min kurslitteratur. Jag gillar skarpt nummer 4 som heter "Lund". Fast sen är jag väl lite partisk också eftersom jag älskar Skåne!
Jag gillar verkligen Annika Norlins röst och hon låter lika fantastisk på svenska som på engelska. Säkert! är snäppet vassare men det här albumet är helt suveränt!


Elljusspår

Publicerat: 2008-10-17 kl. 08:57:17
Bloggtorka. Hade fan nästan glömt min inloggning. Anyhow! Mycket som hänt i världen. Finanskriser, paret Schulmanns separation. Jisses!

Jag fortsätter ignorera dessa saker och lunkar på i min egen lilla bubbla med underbar musik och triviala vardagsting som gör mig lycklig.

Häruppe finns bra joggingslingor med elljusspår. Varje gång jag sätter min fot på ett sådant ploppar omedvetet denna låt upp i huvudet och rundan blir plötsligt lite lättare att ta sig igenom.

där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du

-
Hjärter Dams sista sång

Tv-tips

Publicerat: 2008-10-09 kl. 19:33:29

Dagens tv-tips!!

Svt 2 kl. 22.30
Maria full of Grace
Amerikansk-colombianskt drama från 2004. 17-åriga Maria bor i en liten by i Colombia och arbetar på den lokala rosenplantagen. Jobbet är viktigt för henne då hela hennes familj är beroende av hennes inkomst, men till slut får hon nog av sin chef och säger upp sig. Hon får snart ett erbjudande om att bli knarkkurir och hennes uppdrag är att smuggla heroinkapslar i magen till New York. För att fortsatt kunna försörja sin familj antar hon det livsfarliga uppdraget.

I rollerna: Catalina Sandino Moreno, Yenny Paola Vega, Giulied Lopez, John Álex Toro, Orlando Tobon. Regi: Joshua Morgan.

Såg faktiskt den här på bio. En riktigt bra historia som nog tyvärr är allt för vanlig..


Thomas Rusiak

Publicerat: 2008-10-08 kl. 08:44:08
I takt med att Petters skivor började fylla mina cd-hyllor fick jag även upp ögonen för hans dåvarande sidekick Rusiak. Han släppte så småningom ett eget album, Magic Villa. Det håller fortfarande sjukt hög standard och är grymt bra! Jag vet att han drog sig tillbaka helt ett tag, Petter gjorde tillochmed en låt om det och att dom alltid skulle vara polare, "Över nu"albumet "Petter". Vad Rusiak gör idag vet jag inte, men jag har iallafall fått för mig att han är tillbaka från den där breaken...
Video tillsammans med frugan...

Kanelkaffe

Publicerat: 2008-10-07 kl. 17:47:53

Kaffe med kanel. Så enkelt och så jävla gott. Plus att det luktar fantastiskt. Banka ner lite i filtret med kaffet och njuuuut!!!Fotbollsfest?

Publicerat: 2008-10-01 kl. 12:15:57
Man slutar fan aldrig att förvånas över folk...

http://sydsvenskan.se/webbtv/article374056/WEBB-TV-Vandalisering-och-brak-innan-derbyt.html?context=webbtv

Lasse Winnerbäck drar ett citat från en vaktmästare under en av sina turnéer där ett rockband tidigare varit och trashat ett hotellrum. Vaktmästaren säger:
"Dricka whiskey och slicka f*tta är väl en sak, men man behöver ju inte ha SÖNDER saker..."

Klockrent!

RSS 2.0