Bränna och bränt krut

Publicerat: 2008-07-31 kl. 09:29:32
Idag ska jag ut till min vän som pluggar på annan ort. Vi ses så sjukt sällan men nu är hon äntligen hemma i stan. Det blir en dag i solen vid poolen. Jag packar väskan samtidigt som Bränt Krut vol. 3 snurrar i skivspelaren.
Efter solandet ska jag möta upp syrran för en öl innan Takida. Det här kommer bli en bra dag!


Som jag hade dig förut

Publicerat: 2008-07-31 kl. 08:47:13
På frågan om vem hon helst av allt skulle vilja göra en duett med svarar Melissa Horn att hon redan fått göra det med den personen, Lasse W. Hennes klipp på Youtube är tyvärr bara wiev-versions så den enda jag hittade med denna låten är den nedan. Riktigt härlig låt och hennes röst är helt otrolig!! Att hon dessutom har LW som förebild kan bara bli bra i slutändan.


Kurt Donald Cobain

Publicerat: 2008-07-31 kl. 08:32:59
Trtos allt hans jävla knarkande och skit så är en Kurt Cobain en av mina absoluta favoriter genom tiderna. Tyvärr är jag en av alla dom som upptäckte honom efter hans död. jag minns att jag låg hemma hos pappa i min styvnrors gigantiska vattensäng och tittade på MTV, något jag inte hade hemma, och de visade Nirvana unplugged i New York. Sen den dagen var jag såld. Jag var nog runt 15-16 och tapetserade hela mitt rum med planscher, låttexter och gud vet allt. I nian skrev jag även ett specialarbete om hans drogmissbruk och hans liv fram till hans död. Lite obsessed där ett tag.. :PBatman

Publicerat: 2008-07-31 kl. 08:12:01
Jag vill verkligen verkligen se den nya Batman-filmen. Det är egentligen inte alls min typ av film men den förra, Batman begins, överraskade verkligen positivt. Dessutom är den här filmen den sista Heath Ledger gjorde. Det var en stor förlust för filmvärlden att han gick bort, han var grym.
Den första filmen jag såg med honom var 10 orsaker att hata dig, en lagom förutsägbar high schoolfilm med ett gulligt slut. Sedan dess har han varit med i flertalet filmer varav mina favoriter är En riddares historia och Casanova.
Som Batman ser vi Christian Bale, som inte heller går av för hackor, fast han kommer nog alltid vara American Psycho för mig.


Rockfoto

Publicerat: 2008-07-30 kl. 12:19:07
Av någon anledning halkade jag in på en sida som jag inte fattar varför jag missat!! Rockfoto.nu. Ja, jag hade gärna haft en grym bild i svartvitt på någon av mina favoriter istället för massproducerade IKEA-tavlor som hänger i varenda hem, inklusive mitt. Det blir nästa projekt, att noga välja ut och betälla hem. Jag behöver all inspiration jag kan få i studentlyan i höst när mörkret och dimman lägger sig och vill gärna påminnas om sommarens underbara spelningar i värmande solsken.

Sol!

Publicerat: 2008-07-30 kl. 11:12:51

Idag skulle jag helst av allt ligga i solen heeeela dagen med min ipod och inte lyfta ett finger. Istället måste jag tvinga mig ut i löpspåret och spendera hela eftermiddagen och kvällen på jobbet. Varför varför VARFÖR tog jag ingen semester för???

Update: Efter att faktiskt ha tagit mig runt skog och mark i skugga så känns det rätt bra ändå. Och imorgon är jag ju faktiskt ledig och ska få se Takida! Hämtade även ut biljett till Helsingborgskonserten den 16 augusti. Synd att de inte har den på Sofiero, har hört att det ska vara så himla mysigt där!

Oh boy vilket drag!

Publicerat: 2008-07-30 kl. 10:39:53
Jag nämnde i ett tidigare inlägg att Miss Li var sista förbandet innan Lars Winnerbäck på hans sommarturné. Hon är också en av de få artisterna som är medpå hela turnén.
Hennes uppträdanden kan man alltid räkna med fullt ös och energi som bara sprutar ut från scenen. Efter några låtar stendog plätsligt ljudet i pa-systemet och  det blev knäpptyst. Hon uppgav en lite förvånad min, skrattade till och bankade ännu hårdare på pianot tills ljudet var fixat igen. Hon avslutade med att berätta att hennes sista låt var hennes första upptemposång. Innan hade hon bara skrivit ballader för att hon inte kunde spela piano och skulle hinna byta ackord. Sen drog hon igång "Oh boy".
Perfekt avslutning!...

 

Sommarturné 2008

Publicerat: 2008-07-29 kl. 11:05:35
Eftersom jag fortfarande är i extas efter Lasses konsert i helgen kommer här lite bilder från Mölleplatsen i Malmö. Strålande solsken, hysteriskt varmt, ledigt och konsertkväll. Det är det få saker som kan mäta sig med.

Eftersom min egen kamera gått sönder är det syrran som agerat fotograf.


Winnerbäck!

Publicerat: 2008-07-27 kl. 11:37:01
Igår var det åter dags för Lars Winnerbäcks sommarturné att komma till min hemstad. Med sig hade han Emil Jenssen, Markus Krunegård och Miss Li. Att ha Miss Li som "sista" förband precis innan Lasse går på är ett genidrag. Ingen kan sprida så mycket energi till så många bara genom att ha så jävla kul som hon ser ut att ha på scenen. Lasse själv höll på i nästan 2 timmar och stämningen var helt ofattbar. Han ställde sig flera gånger och bara tittade ut över publikhavet, skakade på huvudet och log. Han skrattade, rockade och hade lika kul som oss nere på marken. Fantastiskt!Hur många kändisar hittar ni i den här videon?? Jag hittar 14 med Lasse själv. Anna Ternheim, Anna Stadling, Idde, Kristian Luuk, Ola Lindholm, Mikael Nyqvist, Vanna Rosenberg, Lisa Ekdahl, Dogge, Eldkvarn, Josefin Sund????, Staffan Hellstrand, Reine Brynolfsson.
För mig är det här religion...

Zandra

Publicerat: 2008-07-19 kl. 15:04:35
http://profile.myspace.com/zandrapea

En av mina fantastiska vänner har en egen Myspace-sida. Det var längesedan hon la upp något nytt men jag gillar hennes röst och soundet på hennes låtar.

Olympen i Lund

Publicerat: 2008-07-17 kl. 13:06:09
Jason Mraz är flyttad! Pga stort tryck på biljetterna är hans spelning i Södra Sverige (Lund) flyttad till Olympen istället för Mejeriet som det var meningen från början.
För min del hade det passat bättre om de flyttade datum istället, det blir ett himla farande den kvällen. Men vad gör man inte? Han har bara två spelningar i Sverige så självklart kan man inte missa det!!

RSS 2.0