Ny låt och felhörning...

Publicerat: 2010-06-29 kl. 18:55:21

Hade jag inte redan haft mitt drömyrke skulle jag lätt sökt jobb på Bengans.se. Återigen kommer de med goda nyheter. Denna gången i form av en ny singel av Lasse!!
"Från kylan in i värmen" har jag hört innan och nu släpps den på singel med ytterligare en ny låt. Bra start på sommarens turné!För ett tag sedan satt jag och pratade med en kompis på msn. Jag kommenterade något vi skrev med "sad but true" och han kontrar med att det är en bra låt. Jag skriver att jag inte har hört den låten och han skickar den. Varpå jag skriver att jag visst hört den men alltid trott att de sjöng "Set control". Gissa om jag fått höra det efteråt. Till råga på allt skickade han in det till Rockklassikers felhörningen vilket resulterar i att jag får ett mail av Anton Körberg som tyckte det hela var sjukt roligt. *morr*


//Sandra


Sommarplåga

Publicerat: 2010-06-22 kl. 14:48:22
Denna sommaren vet jag vilken låt som kommer att gå varm i mina lurar i alla fall. Lovestoned - Rising girl. En helt underbar låt så här i sommarvärmen. Jag är lite svag för reggae-sound så denna passar mig perfekt.
//Sara

Nytt från Kent

Publicerat: 2010-06-14 kl. 15:34:09

Idag kom ett mail från Bengans.se om att Kent släpper nytt album 30/6! Jag visste inte ens att de höll på att spela in nytt med tanke på att de gjorde en turné i höstas och ska göra detsamma i sommar. Men då lär det ju bli en hel del nya låtar på sommarturnén. Nu vill jag gå på den ÄNNU mer än innan! Får nöja mig med att beställa hem skivan till att börja med.

Håll med om att omslaget är grymt!//Sandra


Ullevi-rock!

Publicerat: 2010-06-06 kl. 21:04:20

GREEN DAY!!! Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, har deras Dookie-skiva och minns dom mest från den tiden då de och Offspring var de coolaste man visste. Sen har man självklart hängt med på deras nya låtar som spelats på radio och via Spotify såklart men jag har aldrig sett dom på en konsert, varken på tv eller live. Så det som utspelade sig på Ullevi blev en smått religiös upplevelse.
Konserten inleds med förbanden Johnossi och Joan Jett (legend!!!) Därefter raglar det in en full rosa kanin som börjar spexa. Sorlet man kunde höra mellan skratten i publiken spekulerade om vem av bandmedlemmarna som befann sig under kanindressen. Det fick vi aldrig svar på men kaninen var i stort sett glömd så fort bandet äntrade scenen. Sen utspelade sig ett inferno av energi, allsång, fyrverkerier, konfetti och sjuhelvetes punkrock!!
Min ena kompis som var med tycker inte dom är så superbra och kan inga låtar men hon gick därifrån med ett stort leende och konstaterade att det hade varit en grym konsert för att de bjöd så mycket på sig själva. De drog upp folk från publiken som fick sjunga med och tre lyckliga flickor fick sig varsin puss på munnen av underbara Billie Joe. De drog även av en slinga ur Sweet child of mine och Hey Jude. Galet, omotiverat och konstigt men sjukt kul! Trummisen, Tré Cool, drog även på sig en stor stråhatt och gigantiska brillor och körde ett litet danssolo på scenen samtidigt som Billie Joe agerade trumslagare under asgarv och presenterade honom som Katy Perry on the drums.
Deras energi spred sig rakt ut i publikhavet och jublet visste inga gränser. Jag har fortfarande svårt att sätta ord på upplevelsen utan att fullkomligen kräkas superlativ men kan sammanfatta det hela med: FUCKING AMAZING!


FORTFARANDE het som FAN!


//Sandra


RSS 2.0