Dummare?

Publicerat: 2010-02-24 kl. 09:27:22

Så var Dagen D kommen... Efter en timme i operationsstolen hos Tandis är jag numera en visdomstand fattigare (innebär det att man blir mer korkad också då eller?). Sitter numer med svullen kind/käke/käft och en bedövad trut med blodsmak och mår illa. Ska vara hos Banken om lite drygt en halvtimme. Känns sådär för tillfället. Men det är väl iofs lika bra att få det avklarat innan bedövningen släpper och den stora smärtan from hell sätter in. Tänder är ett jävla aber!

Lyssnar lite på denna så länge och hoppas att W kommer förbi med mina Johan Falk-filmer så Frank Wagner kan hålla mig sällskap i min självömkan..//Sandra


Pink

Publicerat: 2010-02-21 kl. 16:37:58
23 juli bär det av till Götlaborg för att se det här://Sandra & Sara

Comeback

Publicerat: 2010-02-19 kl. 18:57:33
En kurskamrat berättade att hon och några till ska se Roxette i sommar och frågade om jag ville hänga på. "Ja, varför inte", tänkte jag. Sagt och gjort, gick in och bokade och sitter nu och laddar upp inför konserten som infaller 14 augusti. Ska bli himla häftigt att se dem med tanke på hur stora de har varit, och faktiskt fortfarande är. Ska bli såå kul att stå där i publiken och lyssna på The Look, Joyride och alla andra hits som de gjort. Lite synd bara att de enbart kör en konsert och ingen turné, men det finns väl en tanke med allt.
//Sara

Gröna Dagar i juni

Publicerat: 2010-02-18 kl. 18:58:49

GREEN DAY kommer till Ullevi 5 juni!! Jag kommer definitivt sitta vid datorn och se till att norpa biljetter dit när de släpps!! Min första skiva med GD är Dookie och Basketcase var såklart favoriten. Sedan dess tycker jag de har hållt samma höga nivå och musiken har utvecklats under åren utan att bli tråkig eller tappa den där speciella Green Day-känslan.
Nu ska jag bara se vem jag kan få med mig..


//Sandra


Mixat

Publicerat: 2010-02-12 kl. 08:51:17

Jag fasar fortfarande över den där förbaskade operationen av tanden!! Fattar ni vilken krater det kommer bli i käften? Kalkbrottet släng dig i väggen!! Tack vare pencillinet har jag iallafall inte ont längre, förutom att käken känns helt missplacerad och stel. I hope it´s worth it!

Jag köpte mig en mixer för ett tag sedan, har funderat på det sedan min förra pajade för några år sedan efter ett mindre debacel med frysta jordgubbar som slutade ganska illa. Nu kom jag äntligen till skott! Lagerhaus hade dessutom en bok med bara Smoothies! Perfa! Så mina frukostar är fruktbomber nu för tiden, kan ju hoppas det håller i sig. Måste verkligen börja äta nyttigt nu efter alla luncher ute de här veckorna.

Inatt hade jag världens sjukaste dröm. Det var något med en husvagn, min killpolare, ett skitigt avlopp och Andreas Grega som tydligen ägde husvagnen och dök upp som gubben i lådan och var polare med min polare. Riktigt weird!!... Med andra ord är allt som vanligt in the world of Music is my life.//Sandra


Inte fan blev jag visare av den...

Publicerat: 2010-02-06 kl. 15:30:05

Tandläkarens utlåtande om den värkande visdomstanden: "Oj då.. Det här ser inte bra ut. Det är hål igenom hela tanden och den växer snett. Den här måste vi operera bort..."
PANIK!!!
Shopping (alldeles för mycket som vanligt) fick agera tröst idag. Fanfanfan!!!//Sandra


RSS 2.0