R.E.M

Publicerat: 2009-02-28 kl. 11:08:46
Ta fram din mobil. Gå till inkorgen! Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en Fråga 1 - första meningen i första sms:et Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
- Shit jag glömde ju säga lycka till på tentan.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Det var som självaste fan!!
3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
- Sikken ljuv stämma du har
4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
- Låter jävligt skönt du
5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- Ha ha, farlig utbildning det där
6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
- Ha ha nädå.
7 Vad vill du höra mest av allt?
- Ja just det, tror du berättade det en gång.
8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- För ung?
9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
- Funderade på en sak, kan det vara B som kollegan dejtar??


Berikar er lördag med lite underbar R.E.M!!
Snöhelvete!

Publicerat: 2009-02-27 kl. 20:24:07
Kvällens sjukaste grej. Vi går ut till bilen, åker till Videobutiken för att inhandla välförtjänt godis till fredagkvällen och det är barmark och plusgrader när vi åker iväg. När vi kommer ut ur butiken ligger det 5 cm kramsnö utanför. Vi var inne i typ 10 minuter. Nu är det typ drivvis. What the fuck???????
 
Idag var den värsta dagen EVER! Pepparspray i ögat är fan ingen barnlek, det ska gudarna veta!


Fucking grejt!

Publicerat: 2009-02-26 kl. 16:07:42
Jag har blivit heeelt beroende av Spotify. Detta underbara påhitt!! Vem kom på idén? Allt smör i Småland till honom/henne isåfall! Idag rullar R.E.M för fullt, igår James Morrison. Lovely!

Dagens funderingar går till varför i hela fridens namn det känns sååå mycket mer motiverat att diska, städa, tvätta, surfa, spela Tetris (aj lav Tetris!!), gosa med katten än att tentaplugga...


Blacka Rasta

Publicerat: 2009-02-25 kl. 07:20:01
Igår vart jag påmind om Kalle Baah som tydligen ska till Peace and Love i år! Kalle Baah kommer från en liten håla utanför min gamla hemstad och består av ett gäng gubbar i stort sett. Har en polare som diggar dom ganska hårt som har skickat över en hel massa, både på svenska och på engelska. Dom är verkligen en klass för sig och låter inte som något annat. Jag gillar det! Får mina ryck ibland och kickar igång dom i Mediaplayern. Härligt!Amplified/Junk Food

Publicerat: 2009-02-24 kl. 10:43:52
Jag äääälskar de här tröjorna, men de finns alltid bara i ministorlekar på varenda jävla sida. Plus att de är små i storlekarna redan sen innan. Så jävla typiskt!
Håll med om att de är URSNYGGA?!!


Atta-what?

Publicerat: 2009-02-20 kl. 19:06:40
Min pappa är bäst i världen. Han skulle ge mig sin mailadress idag. Han fick först gå och fråga sin fru.
 
Pappa: "Ja vänta då, jag måste bara gå upp till övervåningen, jag kan den inte. Måste fråga bossen."
Jag: "Ha ha okej, jag väntar."
Pappa: *småskriker* "Vad har jag för sån där mejladress?"
mummel mummel...
Pappa: "Ja hallå!"
Jag: "Eh jaa jag är kvar."
Pappa: "Ja det var pappa369."
Jag: "Okej. Hotmail då eller?"
Pappa: *småskriker* "Var det hottmejl?"
mummel mummel...
Jag: "Eller har du också yahoo?"
Pappa: "Atta-ho!"
Jag: "Va??"
Pappa: "Ja, eller det där du sa.."

Takida - Curly Sue Grammisgalan 2008
finner fan inte ord...

Elin Ruth

Publicerat: 2009-02-20 kl. 07:40:36
En annan av mina svenska favorittjejer är Elin Sigvardsson. Hon upptäcktes för en herrans massa år sedan av Winnerbäck och agerade förband på en av hans konserter. Tyvärr har jag bara hennes första 2 album, "Saturday Light Naive" och "Smitherens" men jag tror att hon även släppt ett tredje. De jag har är riktigt bra!
De två nedersta klippen är mina absoluta favoriter med henne och den första här är ny för mig. COOL video!


What have I done

Publicerat: 2009-02-19 kl. 20:01:41
Anna spelar ju i Malmö imorgon och jag missar detta som vanligt!.. Inte ALLS kul! Min "story" med Anna börjar 2005 då hon förtrollar mig helt och hållet när hon kliver in på en stor svart scen med vit huvtröja uppdragen över huvudet under hela spelningen. På scenen finns endast Anna och ett piano (åtminstonde är det det enda mitt tunnelseende ser). Den här kvällen är Anna förband till Kent på deras tältturné. En konsert som jag först ser i Malmö och sedan hastigt och lustigt bestämmer mig för att gå på igen, i Stockholm. Efter det serjag henne sommaren efter på Malmöfestivalen nere på Mölleplatsen och sen har jag tyvärrmissat henne efter det. Jag hoppas verkligen hon kommer tillbaka i sommar igen..

Här är iallafall ett av gårdagens framträdanden på Popcirkus! Sjukt bra!


Anna & Takida

Publicerat: 2009-02-18 kl. 22:11:40
Idag var Anna Ternheim och Ane Brun med på Popcirkus på svt 2 (fan vad svt har ryckt upp sig,ska sluta gnälla på tv-licensen..).Jag har inte Annas senaste platta ännu men har några strölåtar. Som vanligt är hon fantastisk, men jag måste motvilligt erkänna att det i vissa fall är lite för lite variation. Men å andra sidan hade det kanske inte varit Anna om det hade varit annorlunda.
Den här låten är ruskigt bra, den kryper sig ända in i märgen. Att hon dessutom är så oskyldigt söt och naturlig gör att man gillar henne ännu mer.
 
Anna Ternheim - What have I done (acoustic)

Hittade även en låt med Takida som jag aldrig hört förr!! Hur fan har det gått till??? Bra som FAN är den iallafall..

Takida - Summer´s gone

UPDATE:
Tydligen är den med på Curly Sue-singeln. Thanx Martin!!

I-rony

Publicerat: 2009-02-16 kl. 17:11:32
Underbara ex-kombon tipsade mig om den här låten. Jag måste lyssna in mig lite tror jag, men efter en första lyssning känns det som att det är en låt som kan sätta sig.


Bild nr 6

Publicerat: 2009-02-13 kl. 10:58:25
Det verkar vara månadens grej att köra bildmapp nummer 6 och bild nummer 6. Eftersom jag varken vill ha bilder på mig själv eller någon jag känner här så tog jag den första mappen som inte var "personlig". Guld 2004 heter den och självklart är det flera miljarder bilder från MFF:s guldfirande och denna var nummer 6 i högen:

Ja jag står där någonstans förvisso, men om jag så skulle sitta en halv dag skulle jag nog inte hitta vart... En helt sjukt grym dag och påföljande dygn var det iallafall!  

Copyright:MT96

Korkat som fan

Publicerat: 2009-02-12 kl. 20:33:11


En vanlig torsdag kväll efter en hektisk vecka kan man tycka att en flicka förtjänar ett glas rött. Efter att ha försökt med vinöppnaren två gånger med resultatet av att bara skruven kom upp och korken fortfarande satt som berget blev jag så frustrerad att suget helt hade försvunnit och ilskan tagit över. Nu ska fan korkhelvetet ut! En potatisskalare, elvisps-visp (vafan heter det??) och en demolerad vinöppnare senare slår jag till slut av halsen av flaskhelvetet i diskhon och får sila skiten genom ett kaffefilter just in case. Skam den som ger sig!
Och by the way, vem fan kom på idén med korkar som inte är gjorda av kork??


Postar en partylåt, det är ju freeeedag imorgon!!! Självklart är det live från Malmö!
Swingfly - Singing that melody

Skavlan

Publicerat: 2009-02-10 kl. 21:14:43
Äntligen har jag fått se programmet med Lasse som gick i fredags när jag satt på jobbet. Som vanligt sitter jag bara och ler när han pratar. Han är så blyg och obekväm att man bara vill rädda honom därifrån. Det är dessutom så jävla kul att se honom skratta så mycket, jag gillar den glada Lasse bättreän den sorgsna. Han som skänker så mycket förtjänar det.


Break the ice

Publicerat: 2009-02-10 kl. 17:19:46

Jag är riktigt sur nu.. Trött på att försvara mina kollegor, trött på folk som inte orkar ta reda på fakta och sväljer allt som visas i tv och skrivs i tidningar. KÄLLKRITIK FÖR FAN!!! Jag borde låta det rinna av mig som vatten på en gås men det får finnas gränser. Det som retar mig mest är att det finns en historia bakom det "värsta" uttalandet och att berörda personer nu lever under hot. För fan, tänk till lite innan kritiken haglar! JA det var korkat, JA det var över gränsen, men för helvete...!! Försvarar det vad uppviglarna gjorde? Ska vi dra HELA polismyndigheten över en kam pga detta? Tydligen..
Jag hoppas att INGEN tycker att sånt här beteende är okej! Det pågick i flera dagar, tog enormt mycket resurser av våra skattepengar och många poliser fick spendera dagarna innan jul många mil hemifrån för att en liten klick individer inte vet hur man beter sig. Och vad får mest kritik? Ett citat av en rasistisk gubbe på Ica...


Ani Di Franco vs Lasse Winnerbäck

Publicerat: 2009-02-05 kl. 17:01:40
Upp till bevis, svenska eller engelska? Kvinna eller man? Jag är som vanligt partisk men jag äääälskar den här låten med Lasse. Det är dock Ani Di Franco som skrivit originalet. Att han sedan står på en scen som ser helt magisk ut gör inte det hela mindre fantastiskt. Jag vet, nu låter jag som en sagoberättare på speed men det skiter jag i.
Keep walking...

Publicerat: 2009-02-05 kl. 11:53:18
Ehh tydligen fyller världens plastigaste bimbo 50 år i år. Och nä jag pratar inte om Pamela Anderson även om man skulle kunna tro det. Nä, det är Barbie det handlar om. I tv-soffan imorse frossade man i nån gammal sunkig homosnubbes lastgamla samling och jämförde dom med Sofi Fahrmans 80-talsdockor med tuperade luggar. Ytterst roande men fy fan vilken tråkig "nyhet". Om den här dockan hade kommit ut på marknaden kan vi börja snacka:


Sen döper vi henne till Old fucking Barbie! Moahahaha!! Nu behöver jag lite kontrast till allt girlie girlie och fetar in världens bästa Xzibit-dänga. Tack för att du introducerade mig för den Mr. Attack Cop


Xzibit -Get your walk on

RSS 2.0