Kleerup

Publicerat: 2009-01-27 kl. 07:51:01
Sen Grammisgalan har jag haft otroligt svårt för att se Kleerup. Jagt ycker han gjorde bort sig så sjuukt mycket. Inte nog med att han satt och var dryg, påtänd och pinsam. Han hade dessutom mage att böla ut i pressen för att de tagit honom för narkotikabrott. Det kanske inte är så konstigt när man är hög som ett hus på bästa sändningstid?? Om man skiter i hur han är som person så har han iallafall gjort en hel del bra låtar. Dessa två är favoriter!

 
 
Kleerup & Lykke Li - Until we bleedKleerup & Titiyo - Longing for lullabies

Rodeo Drive?

Publicerat: 2009-01-25 kl. 12:11:09
Under min dagliga bloggrunda hittade jag en gryyym låt hos Matt (http://kunken.blogspot.com). Jag är väl ingen country chick men vissa låtar i den genren är faktiskt riktigt riktigt bra. Och jag är svag för när texterna är lite "West Virginia" och man kan kasta sig in i en amerikansk ranch bland Palominohästar och Söderns öppna slätter. Fan det hade varit nåt det!Faith Hill och Tim McGraw - I need you

Spotify

Publicerat: 2009-01-25 kl. 11:37:07
Mina dvd-samling är ganska talande. Det är liksom inte så svårt att räkna ut vad jag gillar att glo/lyssna på när de här ligger överst.. 

OMG! Nu kör de "Just Dance" med Lady Gaga på Körslaget. Det låter faktiskt bättre än vad man hade kunnat förvänta sig. På tal om Lady Gaga så tackar jag innerligt den som kom på idén med Spotify och håller tummarna för att det även i fortsättningen kommer vara gratis. Just Lady Gaga brukar snurra rätt friskt där i min lya och igår kväll var det The Killers för hela slanten. Sjuuukt bra!


Men vafan!

Publicerat: 2009-01-25 kl. 00:33:34
På msn är det ingen rolig som är närvarande (obs! Inte samma som inloggad!) och på Fejjan är det heelt dött! Är det verkligen BARA jag som är hemma en lördag kväll?

En fråga till.. WTF är detta??Årets MAN!

Publicerat: 2009-01-23 kl. 09:56:06
I natt skaffade jag pojkvän!! En riktigt snygg sådan dessutom. I Stockholm. Sen drog han med min kompis. Jag vaknade.

Jag missade Rockbjörnen igår men syrran ringde och var tokförbannad eftersom Håkan fått årets live-akt och årets låt hade blivit någon kass Idolvinnare och Amanda Jenssen fick årets kvinnliga artist. Hallå! Miss Li?? Annika Norlin???
Lasse, älskade Lasse, fick iallafall årets manliga artist. Det var en jävla tur det!


Suck

Publicerat: 2009-01-21 kl. 10:39:54
Jag HATAR såna här utmaningar men eftersom jag blivit utmanad av Sarah så får jag väl offra mig!

Regler:

1. Länka till den som har taggat dig (mina länkningar syns inte pga färgen som jag fan inte vet hur man ändrar så det skiter jag i att göra...)
2. Berätta sju sanningar om dig själv 
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg (se ovan...)
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen

Sju sanningar om mig...
1. Jag har alldeles för mycket kläder som jag inte använder i mina garderober.
2. Jag är sjukt lat när det kommer till städning och gör det väääääldigt sällan.
3. Jag kan utan problem sitta vid datorn en hel dag och lyssna på musik, läsa bloggar och hänga på Fejjan.
4. Jag är sjukt svag för naturgodis och Ben & Jerry-glass.
5. Jag shoppar alldeles för mycket på nätet.
6. Jag är usel på att spara (det går i perioder! Korta perioder...)
7. Jag hatar folk som snackar skit. May they burn in hell!

De jag utmanar är:
Whoever that fells sig själv manad...

För att det inte ska bli ett ALLT för tråkigt inlägg kommer här Frida Hyvönen med Dirty Dancing! Hon är visst nominerad till något kulturpris. Kul!

Bye bye?

Publicerat: 2009-01-20 kl. 19:12:58
Ikväll är det Independence Day på tv. Det var inte igår! Efter mitt Vänner-maraton igår börjar väl ögonen bli fyrkantiga vid det här laget, men fy FAN vad jag älskar den serien!! Den är lätt den bästa amerikanska serien ever. (Den svenska är ju Tusenbröder hehe).

Jag vet, jag är en whimp men det här klippet får mig alltid att böla.. Psyyyychooo...


Vem pra bahia!

Publicerat: 2009-01-19 kl. 07:42:33
Nu har det fan i mig vänt! Över halvtid på den här utbildningen och nerförsbacken, dock en svag sådan, har äntligen börjat!! Malmö jag kommer snaaaart!!
Idag borde dessutom min beställning från Ginza komma med Timbuks nya skiva. Den ser jag verkligen fram emot!!


Timbuktu & Simone - Vem Pra Bahia

Bra mix

Publicerat: 2009-01-16 kl. 13:18:39
Jag älskar One Three Hill och jag älskar Takida. Framför allt den HÄR låten. Så den här videon kom nästan som en skänk från ovan en tråkig pluggdag som idag.


Google kanske var ordet du sökte?

Publicerat: 2009-01-15 kl. 18:57:20
Min älskade far har haft onaturligt ont i huvudet under en tid och har gjort en magnetröntgen i skallen. Han hade fått besked på att det inte var något onaturligt eller konstigt som inte skulle vara där vilket var en otrolig lättnad för alla inblandade. Nu står han återigen på ruta 1 och vet inte vad som orsakar skallebanken och sa så här i telefon:

"Jag hittade nåt på Blocket om vad det kunde vara."

På Blocket??????? För min pappa är Blocket och Internet samma sak. Men om han inte hittade en ny skalle där så tror jag han var lite fel ute...

Så heter jag INTE

Publicerat: 2009-01-15 kl. 02:00:26
Ikväll visade de tydligen en nedkortad version av "Solen i ögonen" på svt. Jag hörde rykten om att den skulle gå på tv den 28 december men kollade aldrig upp om det stämde eftersom jag redan hade dvd:n då. Jag fick dock ett sms under kvällen från en kompis hemma i Skåne: "Hej vännen! Kollar du på Lasse ikväll?"
Det gjorde jag inte. Dels för att jag inte visste att det gick och dels för att jag sett den hundra gånger och var iväg på annat. Annat  = vår utbildnings sistaterminare som hade sin avslutningsfest. På tal om den tillställningen så var vi på väg hem när stället hade stängt och jag hör hur någon fyllevrålar: "Heeej dåååå Briiitneeeey!" Alla vänder sig om och kollar vem denna Britney är, så även jag. Då vänder sig en tjej om och säger till mig. "Alltså det är DU som är Britney!".. Que? Jag hörde indikationer på att jag skulle vara lik henne (skaffa brillor) när hon blev känd runt 1999 men det har fan inte hänt de senaste åren. Aldrig slutar man förvånas...

Mardrömmar?

Publicerat: 2009-01-14 kl. 11:34:58
Ibland drömmer jag lite weird grejer. Så även i natt. Jag var någonstans (vete fan vart???) med en minst sagt blandad kompott av vänner, ni vet sådana som i verkliga livet är helt oberoende av varandra och kanske aldrig ens har träffats eller vet om varandras existens. Vissa har jag inte själv umgåtts med på många år och det kanske är därför deras ansikten alltid är lite suddiga, för att jag inte har en aning om hur de ser ut idag. Hur som haver så var alla helt plötsligt på en scen och en av mina lärare (?) sa till oss att nu var det dags att sjunga. Alla härmade någon artist de gillade och gjorde det sjukt bra. Jag kände paniken krypa på. Jag kan ju inte sjunga!!! Sen tänkte jag att jag nog skulle klara mig undan. Hur vete fan men det var liksom sekundärt. Skara av folk, som under tiden verkade öka (för att jag skulle hinna vakna innan den blev min tur??) men trots detta blev det till slut min tur. Hur jag klarade mig ur det är lite suddigt men sjöng gjorde jag fan inte. Jag brukar inte komma ihåg mina drömmar i detalj men något jag minns extra starkt från i natt var att en av mina kollegor härmade Eye´N´I och gjorde nån slide på golvet och typ rappade/skrek. SJUKT märkligt...

Borde plugga men...

Publicerat: 2009-01-12 kl. 20:41:31
Just nu sitter jag och rådiggar till den här låten. Vet inte vad det är som gör att jag bara ääääälskar den!! Blir så sjukt glad av att höra den och vill bara dansa järnet! Tyvärr hittade jag ingen med videon men who cares? Det är musiken som är det viktiga, inte bruden med peruk, right? :D


Gnällsöndag!

Publicerat: 2009-01-11 kl. 17:07:18
Det är nu man ska bjuda på ett inlägg om vilken fab jävla helg man har haft och hur mycket kul man hittat på eller vilka fynd man shoppat. Min verklighet ser ut precis tvärtom. Jag har fan knappt gjort ett skit förutom pluggat, suttit alldeles för mycket på Facebook och sovit bort halva dagarna. Fy faan vad tråkigt...


Leave my troubles behind

Publicerat: 2009-01-09 kl. 18:55:34
Hahaha, sjuuukt rolig video. Den ser ut som ett gammalt fattigt barnprogram från 70-talet. Miss Li rockar! Jag har märkt att jag har blivit sjukt dålig på att kolla musikvideos nu för tiden. Det kanske har att göra med att jag inte har MTV på 24/7 längre som under tonåren och uppåt. (Eller för att MTV blivit sämre och visar massa dokusåpor och annat skit?? Det enda positiva är South Park!) Dessutom känns det som att det inte går lika mycket musikprogram på vanliga svt längre. Vem minns inte Pop i Topp, Voxpop, Listan mm?


Jeffafa...

Publicerat: 2009-01-09 kl. 11:10:14
Regndansen funderade uppenbarligen. Jag vaknade upp och såg tack och lov att all snö och is var borta. Lovely!

Jag tänker inte tjata så mycket om Grammis-galan och att Lasse inte fick pris. Anna Ternheim och Säkert! fick så jag är rätt så nöjd ändå. Robyn har jag aldrig sett live, så  om hon var årets liveakt eller inte kan jag inte uttala mig om. Dessutom är jag nog alldeles för partisk på den punkten. Dessutom är väl Rockbjörnen relativt snart och jag har en känsla av att folkets röster inte riktigt är som Grammis-juryns.

I julas visades Jeff Dunhams show på tv TVÅ ggr. Jag låg dubbel båda gångerna. Han är lätt världens roligaste. Och det här klippet slår nästan Achmed the dead terrorist:


KB

Publicerat: 2009-01-06 kl. 03:42:33
Jag älskar den här staden, jag älskar de här klubbarna, jag älskar att jag bor här!! Lördagen spenderades på KB. Stället med de grymmaste banden och det grymmaste folket. Och lätt med de grymmaste artisterna i bagaget..

Carib Kreol som är mitt favvoplace no. 1 var knökafullt ikväll så vi hamnade på Volym och sedan KB idag igen. Antagligen kommer jag tröttna även på de här ställena men just nu känns det väldigt avlägset. Folket, stämningen, musiken. Nice!


Shuffle it!

Publicerat: 2009-01-02 kl. 00:35:57
Dags att sätta ipoden på shuffle och rannsaka era liv ;)

1. Hur mår du idag?
Marathon - Promoe (bakfylle-maraton med tanke på att det är nyårsdagen idag)
2. Kommer du komma långt i livet? Du borde veta nu - BT (ja det borde jag fan i mig..)
3. Hur ser dina vänner på dig? Alla som inte dansar - Maskinen
4. Kommer du gifta dig? Rostig kärlek - Petter
5. Vilken är ditt livs themesong? Stay with me - DJ Ironik (hur sorgligt liv har jag??)
6. Vad är ditt livs historia? Reason to cry - Takida (eeehh.. se ovan...)
7. Hur är skolan/jobbet för dig? Longing for lullabies - Kleerup och Titiyo
8. Hur kan du komma framåt i livet? Solen i ögonen - Lars Winnerbäck
9. Hur kommer morgondagen att vara? It´s only you - Salem Al Fakir
10. Vad är det bästa med dina vänner? Stay in the Ram - Takida (heh?)
11. Vad finns i lager för nästa vecka? Fly on the wings of love - Xtm & DJ Chucky (betvivlar jag starkt.)
12. Vilken sång beskriver dig bäst? Can´t stop moving - Sonny J (beror nog på dagsformen..)
13. Hur är det med ditt liv?  I can´t believe it´s not love - Hello Saferide (återigen, tragiskt var ordet)
14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Lär dom mannen - Petter & DJ Large (hahahaha!!!!!)
15. Hur ser världen på dig?
En tätort på en slätt - Lars Winnerbäck
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Not ready to make nice - Dixie Chicks
17. Vad tycker dina vänner om dig?
Always on my mind - Hello Saferide
18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Ingenting - Kent (passande)
19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Time of your life - Green Day
20. Hur kan du göra dig själv glad?
Sweetest ass in the world - Alex C feat. Y-Ass
21. Kommer du någonsin ha barn?
Violet Hill - Coldplay
22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Poor Lonesome Homeboy - Promoe (öhh VEM??)
23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Strimmor - Lars Winnerbäck
24. Några tips från dig?
You know I´m good - Amy Winehouse (oh yeah!)
25. Hur kommer du att bli ihågkommen?
Som jag hade dig förut - Melissa Horn och Lars Winnerbäck
26. Vilken är din danssång?
Pärlor - Kent

RSS 2.0