Palm den äldre

Publicerat: 2009-07-27 kl. 21:13:54
Jag borde nog söka in på psyket.. Sitter här hemma och kollar på "Lotta på Liseberg". Jag AVSKYR Lotta Engberg. Varför? Ingen aning. Hon är så där överdrivet klämkäck att det går rysningar ända nerifrån tårna. Anywho...
Idag var iallafall Johan Palm där, ni vet han den lilla ljusa östgöten från Idol som egentligen inte kan sjunga men som är lite så där småsöt i all sin förvirring. Han hade som vanligt med sig sin brorsa Henrik som själv spelat i band i evigheter. För ett bra antal år sedan började jag och Henrik snacka på någon nätcommunity (Lunarstorm??) och han var här på fest någon gång och vi sågs på en fika uppe i stan och hängde på Musikbörsen och kollade gitarrer. Nu för tiden är han med på tv titt som tätt, med brorsan sin eller med hans eget band som jag inte alls kommer ihåg vad det heter. Jag tyckte han var sååå snygg då och vi hånglade någon gång. Det roliga är att han nästan ser exakt likadan ut fortfarande. Varför kan inte man själv få åldras så?? Typ 7 år som inte ens syns!... Orättvist!


Ny video

Publicerat: 2009-07-25 kl. 16:44:47
Takida har nu spelat in en video till deras nyaste singel.
*pust*

Publicerat: 2009-07-25 kl. 12:14:05
Raka benen, armhålorna, bikinilinjen, peela kroppen, använda lotion, natt- dag- och ögoncreme, gå till frisören var 6:e vecka, hitta outfits man inte haft  innan, matcha skor, väskor, smycken, fila fötterna, fila och måla naglarna, träna, banta, sola, hitta rätt underlagscreme, puder, mascara, rouge och ögonskugga, böja ögonfransar, plocka ögonbryn och föna, locka, platta, tupera håret.

Visst är det fantastiskt att va tjej??....
Milow

Publicerat: 2009-07-23 kl. 21:34:10
Häromdagen så jag en annons om att Milow kommer till KB på spelning i höst, 17 oktober för att vara exakt. Biljetterna finns att köpa redan nu så passa på om ni vill vara garanterade en plats.

Jag slänger upp originalet av hans Ayo Technology. Vilken tycker ni är bäst?
Bengans we like!!

Publicerat: 2009-07-21 kl. 19:19:55
Nu kan man förhandsboka både boken och nya skivan med Lasse på bengans! Behöver jag nämna att det redan är gjort??
MJ Flashmob

Publicerat: 2009-07-19 kl. 15:27:42
Bounce ordnade en tribute till Michael Jackson på sergels torg för ett par veckor sedan. Riktigt coolt med alla som ansluter sig och dansar. Kolla in själva.

Update

Publicerat: 2009-07-18 kl. 12:49:00
Takidas platta släpps inte förrän 2 september. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, som det så fint heter.
Ja de har lite att leva upp till så det kanske är därför de skjuter upp det hela tiden. Av nervositet?? He he... Har dock svårt att tro att något de gör kan bli dåligt.Aqua

Publicerat: 2009-07-18 kl. 12:16:14
Var hemma hos L igår och fick höra att Aqua säppt en nya singel. Lite oväntat var det, men jag har läst om det för ett tag sen. Lyssna noga på texten, den är ganska rolig.

Lasse my man!!

Publicerat: 2009-07-14 kl. 13:22:16
Så kom dagen jag har väntat på. Dagen då Winnerbäck gick ut med höstens turnédatum! Som det ser ut nu börjar han 3 oktober i Göteborg och avslutar 12 december i Örebro av alla ställen. Den traditionella Cloetta Center-konserten finns såklart med, som näst sista för omväxlingens skull.

Den 21 september kommer även den efterlängtade nya plattan ”Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen”. Albumet spelades in senvåren 2009 i Grouse Lodge på Irland. Bandet är samma som på förra plattan fast kompletterat med Anna Stadling och Malin-My Nilsson. Underbart!

Albumet släpps även som en limiterad box som, förutom nya CD-albumet, innehåller sångboken ”112 Sånger”, en vinylversion av nya albumet samt ett antal fotografier av Lars Winnerbäck.
Nu ska man bara hålla sig i skinnet tills 21 augusti då första singeln  ”Jag får liksom ingen ordning” dyker upp.

Från världens bästa dvd, konserten i Linköping 2003
Sofiero!

Publicerat: 2009-07-10 kl. 15:35:22
Skåne har sällan visat sig från en vackrare sida när vi satte fötterna i det nästintill golfperfekta gräset inne på Sofiero slott. lagom sol, lagom varmt och konsertstämning i luften. Picknickkorgar, rosévin och trevligt sällskap. Jag njööööt!
Anna Ternheim äntrar scenen runt 20 och sätter sig vid sitt röda piano och tonerna till Shoreline ekar mellan träden och ut över gräsplätten framör slottet. Håret på armarna reser sig och rör sig uppåt tills det börjar kittla i nacken. Vilken röst denna lilla kvinna har! Anna är inte känd för att vara den livligaste på scenen, hon har ju mest ballader men den här kvällen var det faktiskt fart i henne. Fantastiskt!
Någon timme senare var det så dags för Thåström. Då hade timmen hunnit bli scen och ölen många. Jag är inte jätteinsatt i hans musik men stod och vrålade med i Fanfanfan.
Helt perfekt kväll!
R.I.P

Publicerat: 2009-07-08 kl. 00:42:28
Det har varit oundvikligt att inte se något med Michael Jackson på tv idag och när min kära vän dök upp här fastnade vi faktiskt framför hans memorial/begravningsceremoni och call me sensitive men fy fasiken vad jag började böla när de spelade "Heal the world". Jag? Böla? För Michael Jackson? Ja tydligen..
Många känslosamma tal som hölls och en tom scen med hans musik i bakgrunden och strålkastarna på en öde mikrofon mitt på scenen var droppen för min kompis. Snacka om avslut. Aldrig mer liksom... Kungen av pop ÄR verkligen borta...

Älskar videon till den här låten, det kan knappast vara mer talande..


Sommarens plåga

Publicerat: 2009-07-06 kl. 22:24:23
Jag kan inte hjälpa det! Så fort den här spelas så rycker det i danstarmen. Helt meningslös och hjärndöd låt men fy faaan vad party den är! Inte blir det bättre att var och varannan kollega har den som ringsignal heller. Love it! Sommaren 2009 i toner! Sol, värme och underbara ögon är vad jag tänker på när jag hör dessa medryckande toner!

 

RSS 2.0