P.A

Publicerat: 2010-10-19 kl. 12:37:38

Pernilla gör det igen. Gillar den här låten skarpt och äääälskar videon!//Sandra


Världens bästa Anna

Publicerat: 2010-10-11 kl. 18:04:58

Nu åker även Anna Stadling på turné och den konserten missar jag OCKSÅ! Jag vet inte riktigt hur jag (miss)lyckats planera mitt schema den här hösten. Har jag tur kan jag be på mina bara knän att någon kan byta med mig men jag hyser inte alltför mycket hopp om den saken.
Biljetterna kostar 160 pix vilket är sjukt billigt för en så bra artist som Anna. Enligt mig då alltså.
Jag får väl trösta mig med att hennes album snart dimper ner i lådan. Vilket påminner mig om att jag måste beställa Pernilla Anderssons platta också. Det är mycket nu..Kom av någon anledning att tänka på den här konserten som hölls i Malmö på Stortorget för några år sedan (kan det ha varit 2006??) till en hyllning av Mikael Wiehe.

//Sandra


A place nearby

Publicerat: 2010-10-06 kl. 19:32:23
Ett år har gått sedan en vän till mig gick bort. Det går dagar när jag inte tänker på något annat än honom. Han var 24 år när det hände och orsaken var hjärtkranskälsförkalkning med diffusa ärrbildningar i hjärtmuskulaturen. Fråga inte vad det betyder på svenska, men det var inget väntat. Han var inte sjuk på något vis och ingen anade att det kunde hända. Han hade hela livet framför sig och hade precis läst klart på universitet och skulle ut på havet och segla strax efter att detta hände. God works in myterious ways, så är det och det är himla tråkigt när det ska bli så här. I stället lyssnar jag på låten nedan och tröstar mig med att "heaven is a place nearby" och att vi en dag kommer att ses igen.
Man vet aldrig vad som händer och när det händer, så ta vara på varandra och de stunder ni har tillsammans i stället för att ödsla energi på att bråka och tjafsa om småsaker.
//Sara

PS. Denna låt vill jag ska spelas på min begravning. Måtte det dröja länge till dess bara.. DS.

RSS 2.0