Pink!

Publicerat: 2010-07-25 kl. 14:34:15

Det finns inte så mycket att säga mer än att jag INTE håller med alla dåliga recenssioner jag läst efter fredagens konsert. Det här extranumret säger väl det mesta..

Behöver jag nämna att hela Ullevi står upp??..





//Sandra


En plats i solen

Publicerat: 2010-07-24 kl. 16:33:28
Fick hem Kents nya platta för någon vecka sedan. Satt och lyssnade på den och fastnade för nedanstående låt. Det är en låt tillsammans med Rebecka Thörnqvist, Passagerare. Texten är helt underbar och tillsammans med henne så blir den lite extra.
Lyssa och njut!
//Sara

P!nk

Publicerat: 2010-07-24 kl. 16:12:27
Igår var det äntligen dags för den efterlängtade konserten i Göteborg - Pink! Jag och syrran hade höga förväntningar på konserten och väntade oss en show - vilken show sen!
Det hela började med en kran som hade en låda med fyra ballonger under. Ballongerna smäller och samtidigt kommer hon nerfarande i en lina samtidigt som "Get this party started" ljuder i bakgunden. Sen brakade det loss ordentligt! Det var verkligen roligt att se henne på scenen - de märks lång väg att hon har roligt! I mitten av konserten går bandet ut och kvar stannar hon, basisten och en gitarrist som sätter sig på en varsin stol och kör "I don't believe you" och "Dear Mr. President" akustiskt. Syrran filmade och vilken känsla att höra det efteråt med publikens sång i bakgrunden. Underbart!
Extranumret var inte av dess like heller. Hon kommer inspringande med en stålring kring höften och helt plötsligt är hon uppe i luften och far runt och snurrar samtidigt som hon kör "So what" och det är raketer och eld som sprutar från scenen. Det var verkligen GRYMT! En oförglömlig show som jag kommer att leva på länge!
//Sara

Landskrona

Publicerat: 2010-07-15 kl. 13:43:49

Årets första Lasse-konsert var precis lika magisk som de brukar vara. Han öppnade konserten med att komma ut själv på scenen med en akutisk gitarr och spela 4-5 låtar, bland annat Kom änglar! Enda nackdelen med hela upplägget vara tt de återigen körde med inhägnaden framför scenen som gjorde att man kom en bra bit ifrån även om man stod längst fram. Jag tror att det var de 200 första som fick gula band för att gå innanför staketet men hade inte kollat upp det innan. Träffade managerns son efter konserten och han och hans tjej hade stått därinne utan band för att de tydligen inte hade fyllt utrymmet. Jag hoppas de tar bort den till Stockholmskonserten men det är väl en utopi.



  


//Sandra


RSS 2.0