Tingsek och Kent!

Publicerat: 2010-03-15 kl. 20:04:58

Damn vilken helg!!! Tingsek var svingrym! Why oh why har jag inte sett honom tidigare? En Skånepåg ju för tusan. Han rockade loss som om det inte fanns någon morgondag och man kände nästan svetten stänka ner i publiken.
Sen är Babel ett helt perfekt ställe att ha en sån konsert på. Man i stort sett står på scenen själv och det känns intimt och nära. Jag har sett Miss Li där innan och blev helt såld.
Dock ett STORT minus när vakterna sen ville pumpa oss på 100 spänn till om vi tänkte stanna kvar för att det var Kärleksklubben sen. Här i Malmö finns det nog fan inget annat ställe med det konceptet. Stört! Vi drog till Debaser istället där det också var någon form av konsert och ett gäng snubbar i publiken hade klätt ut sig till Blues brothers. Ibland bara älskar jag den här stan!

Kent en bakfull söndag. Malmö Arena måste ha varit slutsålt för det var folk överallt! Det var första gången någonsin som jag suttit ner på en konsert. Till en början kändes det skitskumt! Jag brukar ju alltid stå i smeten och svettas, få ont i nacke, armar och ben och skrika för full hals även om man inte kan hela texten. Jag skrålade lite den här gången också men inte alls som man brukar. Trots allt blev det en helt makalös konsert och det var faktiskt ganska skönt att slippa stå just igår.
Dock vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om att de avslutade konserten med konfetti och "Mannen med den vita hatten". Det var fjärde konserten jag sett som de har exakt samma slut. Det är sjukt pampigt men känns lite uttjatat, det vore roligare med något nytt. Fast vad vet jag, de kanske har gjort det till sitt signum? Allt som allt var det iallafall grymt bra! Få kan rocka som Jocke Berg, han höll nästan på att trassla in sig i sladden flera gånger.
All cred till den medelålders farsan på raden framför oss också som släpat med sig hela familjen och diggade mest på hela vår sektion. Så jävla cool!!//Sandra


Årets musik!

Publicerat: 2010-03-02 kl. 09:35:51

Okej, ska snaaaart sluta tjata om min f.d tand. Fantonsmärtor är ett underligt ting. Har i vilket fall som helst fått pencillin nu. Lagom till att en förkylning verkar slå till. Hur nu den ekvationen går ihop.. Jag måstemåstemåste vara frisk till på lördag då jag ska ha festernas fest och"fira" att jag blir alldeles för gammal!!
Har köpt den dyraste presenten ever. Till mig själv. En bil! Men den är sjuuuukt fin och jag är sååååå happy! Min alldeles egna lilla Audi A3. Vääärldens snyggaste grill har han. Japp den här bilen är faktiskt en HAN, det trodde jag aldrig. Men mina tidigare töser har enbart inneburit krångel, vet inte hur jag ska tolka det riktigt, killar brukar jag ju inte ha tur med men någon gång kanske ska vara den första?
Igår kom även biljetterna till Green Day! Vilket konsertår det kommer bli!

* Tingsek Babel, Malmö 13 mars
* Kent Malmö Arena 14 mars
* Green Day Ullevi 5 juni
* Pink + Takida Ullevi juli
* Lasse Sthlm augusti//Sandra

RSS 2.0