Gråtlåt

Publicerat: 2008-04-27 kl. 21:12:44
Jag är lite sen så jag har precis upptäckt denna fantastiska grupp!! Som så många andra fastnade jag direkt för "Curly Sue". Den har jag bölat till många gånger redan.

Loop Troop Rockar!

Publicerat: 2008-04-26 kl. 15:17:14

Västeråsbandet Loop Troop, numera känt som Loop Troop Rockers har nu släppt sitt senaste album Good things. Jag har tyvärr inte hört hela plattan men kickar The Building så ofta jag bara kan. Den är rakt igenom party och jag har svårt att tänka mig att någon kan sitta still till denna stämningshöjare.
Själv är jag dessutom jävligt svag för Promoe. Han verkar lite härligt flummig och har en sjukt skön stil.
Min erfarenhet av Loop Troop som band är nog främst att de i stort sett aldrig gav intervjuer förr. De var lite av ett mysterium som man inte visste så mycket om och gjorde allt för att vara så underground som möjligt. Jag minns även deras dispyt med Petter, då han anklagade dom för att vara ett gäng bönder. Det resulterade i en låt de skrev tillsammans på fyllan, Topp doggz. Den rullar fortfarande flitigt i min ipod.


Samlingsalbum med Miss Li

Publicerat: 2008-04-25 kl. 16:53:39

image1bengans.se mailade mig för några dagar sedan. Man informerade om att man kan förhandsbeställa Miss Lis kommande samlingsalbum. 19 låtar varav 8 är helt nya. Miss Li släppte 3 album inom loppet av ett år och hon börjar nu slå även utomlands. Jag såg hennes spelning i Malmö i höstas och blev helt frälst. Hon hade en helt magisk energi och det var en av de roligaste kvällarna jag haft på länge.
Har du inte hört henne så kika in på hennes MySpace eller sök på Youtube. Där finns massa klipp från livespelningar. Att hon dessutom ska turnera med Lars Winnerbäck i sommar är i min värld det roligaste på hela året. Jag har redan bokat in mig på 2 av dom.


Hårfager Petter

Publicerat: 2008-04-25 kl. 16:39:34
Jag som säkert många andra är  van att se Petter med skalad hjässa i alldeles för stora kläder. I någon gammal intervju frågade man honom hur han egentligen såg ut med hår. Hans icke-existerande hår verkade som någon sorts mysterium, som en skröna inge hade sett i verkligheten. Lite som Lochnessodjuret. Att svaret på den frågan var att han hade lockigt hår och såg ut som E-Type om han sparade ut gjorde nog inte de allra hängivnaste fansen mindre nyfikna på denna syn.
När han nu då dyker upp med hår på skallen ser han inte ut som något sjöodjur eller någon Snöman, utan som vilken snubbe som helst. Dessutom en rätt snygg sådan.

RSS 2.0