Tingsek och Kent!

Publicerat: 2010-03-15 kl. 20:04:58

Damn vilken helg!!! Tingsek var svingrym! Why oh why har jag inte sett honom tidigare? En Skånepåg ju för tusan. Han rockade loss som om det inte fanns någon morgondag och man kände nästan svetten stänka ner i publiken.
Sen är Babel ett helt perfekt ställe att ha en sån konsert på. Man i stort sett står på scenen själv och det känns intimt och nära. Jag har sett Miss Li där innan och blev helt såld.
Dock ett STORT minus när vakterna sen ville pumpa oss på 100 spänn till om vi tänkte stanna kvar för att det var Kärleksklubben sen. Här i Malmö finns det nog fan inget annat ställe med det konceptet. Stört! Vi drog till Debaser istället där det också var någon form av konsert och ett gäng snubbar i publiken hade klätt ut sig till Blues brothers. Ibland bara älskar jag den här stan!

Kent en bakfull söndag. Malmö Arena måste ha varit slutsålt för det var folk överallt! Det var första gången någonsin som jag suttit ner på en konsert. Till en början kändes det skitskumt! Jag brukar ju alltid stå i smeten och svettas, få ont i nacke, armar och ben och skrika för full hals även om man inte kan hela texten. Jag skrålade lite den här gången också men inte alls som man brukar. Trots allt blev det en helt makalös konsert och det var faktiskt ganska skönt att slippa stå just igår.
Dock vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om att de avslutade konserten med konfetti och "Mannen med den vita hatten". Det var fjärde konserten jag sett som de har exakt samma slut. Det är sjukt pampigt men känns lite uttjatat, det vore roligare med något nytt. Fast vad vet jag, de kanske har gjort det till sitt signum? Allt som allt var det iallafall grymt bra! Få kan rocka som Jocke Berg, han höll nästan på att trassla in sig i sladden flera gånger.
All cred till den medelålders farsan på raden framför oss också som släpat med sig hela familjen och diggade mest på hela vår sektion. Så jävla cool!!//Sandra


Kommentarer
Postat av: Susanne

Var i Malmö en runda förra helgen faktiskt! En härlig stad!!! :) Tänkte på dig när jag såg affischer om Kents kommande spelning!Skulle också gärna varit på plats i Malmö Arena men tyvärr passade det inte den här gången...men det kommer fler! :) Kul att du hade en grym musikhelg iaf!!! Kram

2010-03-16 | 01:52:22
URL: http://susalull.wordpress.com
Postat av: SS

Haha...Bluesbrothers var ju Niklas o co....

2010-03-16 | 06:25:04
Postat av: Sandra

SS: Jag vet!! :DSusanne: Va fasen du skulle hojtat innan!! Nästa gång! Fika! :D

2010-03-16 | 18:09:39
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Sara

Hahahahaha! Han var ju coolast av ALLA! Riktigt grym konsert. Jag kommer garanterat se dem igen när de spelar.

2010-03-19 | 13:35:42
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Astriid

Min rumskompis är helt galen i Tingsek, hon har pratat om honom så länge vi har bott ihop :) Kanske ska ge honom en chans då? :)Hoppas du mår bra!!Kramar

2010-03-23 | 09:51:22
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback