Pojkband känns liiiite väl 1990...

Publicerat: 2008-09-29 kl. 16:27:57
Alltså "Jonas Brothers". Dessa tre har jag heeelt missat. Känns som en dålig kopia av Hanson? Till och med deras kristna levnadsstil är ju samma.

På tal om boy bands så ska ju New Kids On The Block göra "comeback". Hur fan har de mage att kalla sig "New KIDS" fortfarande? De måste ju enligt snabb huvudräkningar vara närmre 40 bast?? Nämn en enda jävla KID som har 40 år på nacken och inte är en tecknad seriefigur!..

Give me something new ffs!!

The Source!

Publicerat: 2008-09-27 kl. 17:22:21
Laddar upp med en gammal klassiker!!!


Avklarat!

Publicerat: 2008-09-27 kl. 11:19:48
Har ni sett Agria-reklamen?? Den med katten som inte kan ringa. Jag garvar lika mycket varje gång. Få djur kan se så korkade ut som katter.

Tentan som orsakade att jag missade Jason Mraz igår är nu avklarad och kuggar jag den ska jag fan hoppa i sjön! Jag offrade ju MYCKET för att skriva skiten! Ikväll ska det absolut tentafestas och jag hoppas det blir grymt!

Jag måste ju hylla våra kattdjur lite som kompensation för att jag sa att dom var korkade... Och den här filmen är så underbar!


AAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!

Publicerat: 2008-09-26 kl. 21:31:53
Har just nu syrran i telefon live från Jason Mraz på Olympen i Lund!!!!!!!! FAAAAAN!!!! Jag som skulle varit där!!! Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan!! Nu är jag jävligt bitter!Jag kunde varit en av dom....

Fan kan inte lyssna mer, då blir jag bara irriterad!! Jag som skulle gifta mig med honom juuuu...

Malmoe

Publicerat: 2008-09-26 kl. 09:31:01
I veckan fick jag världens bästa kommentar som jag kommer bära med mig genom min utbildning. Det känns bra att folk vars åsikt jag verkligen anser betyder något tror på mig.

Jag tycker Timbuktu får ta och släppa sitt nya album nuuuuuuuuuuuuu. Längtar hem av att höra hans grymma låtar!


Mina 2 bästa killar gör det igen...

Publicerat: 2008-09-26 kl. 09:27:15
Jävla skit! Den här finns överallt och är så sjukt god...

Fega kräk!

Publicerat: 2008-09-23 kl. 19:22:55
Fy FAN vilket jävla pack det finns!! Vad vill man uppnå med att PAJA grejer? Hjärndödheten är ett faktum...

Malmö 2008Göteborg 2001Efter Göteborgskravallerna har man mage att prata om övervåld från poliserna. Medans maskerade aktivister kastade gatsten på poliser, krossade i stort sett varenda ruta på Avenyn och skadade både hästar och poliser.
Är det bara i mitt huvud som den kombinationen inte går ihop??

Tisdag...

Publicerat: 2008-09-23 kl. 17:23:44


Jag läste i någon blaska att Victor Åkerblom blivit singel. Dags för en resa till Stockholm snart med andra ord? Han är sjukt het. Vet inte vad jag ville ha sagt med det men skit samma..


Huvudet snurrar av massa jävla fakta och termer inför den stundande tentan. Ingen kan sammanfatta det så bra som Marabou...Dagens låt:  Lars Winnerbäck - Hjärter Dams sista sång
"där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du"

Timbuk2

Publicerat: 2008-09-20 kl. 15:21:39
Timbuktu ska släppa nytt!! Hallelujah!

"Den 29 oktober släpper Tmbuktu sin sjätte studioplatta - 'en hi-5 och en falfael'. Som så många gånger förr samarbetar han med producenten Måns Asplund. "'En hi-5 ocn en falfel' är mitt och Måns lite oväntade sjätte barn som vi inte planerade att få. Därför är den spontan och född helt utan krav. Rent textmässigt är den inspirerad av mitt liv som Möllevångsbo 2008", säger Timbuktu i ett pressemeddelande."
-Sydsvenskan igår.

Jag vet inte hur pass "Malmöitiskt" det är med en hi-5 men gudarna ska veta att få saker kan representera dagens Malmö bättre än en falafel. Och särskilt då just Möllan. När det i övriga landet oftast är BK eller Donken som är det givna fyllekäket på väg hem från krogen om helgerna är det istället en slabbig kebab eller falafel till mindre än halva priset som gäller i Malmö.


Fia med knuff

Publicerat: 2008-09-18 kl. 14:47:48


En promenad på stan. Person 1 i sällskapet vinglar till och kommer (tydligen!!) lite för långt ut i gatan. Får en knuff av en stor jävla stadsbuss på framfart över gator och torg i alldeles för hög hastighet som vanligt.
Sällskapet i lugn konstaterande ton:
"Oj där kom en buss.."

???
Snubben blir i stort sätt påkörd av en buss och det är den enda kommentaren han kommer på. Jag hade blivit skogstokig och kutat efter fanskapet och frågat om han köpt sitt körkort på Internet...

Såg "So you think you can dance" igår. Är en sucker på det programmet, dom är så sjukt grymma. Jag trodde dock inte att WILL skulle åka ut. Kolla in hans sista solodans. Helt galet bra!


Hösten är här

Publicerat: 2008-09-15 kl. 13:06:44
I helgen var jag tillbaka på mitt älskade Carib Kreol. Drinkarna var nästan lika goda som förra gången och hemstaden höstruskigt kylig och frisk. Det känns verkligen att det börjar gå mot kallare tider nu. Snart är det dags att plocka fram vantarna och de varma halsdukarna. Jag har insett att jag behöver varma vintertröjor att gosa runt i och får försöka införskaffa såna när ekonomin tillåter.
Jag har skaffat en helt suverän spellista i WMP och nyss kom nedan låt. Jag lyssnar alldeles för sällan på Lifehouse. Dom är ju grymt bra!Lifehouse - We´ll never knowLifehouse - Walking Away
(GRYM video!!)

Lika som bär?

Publicerat: 2008-09-09 kl. 11:32:05
Petter har gjort en ny video. Humor på HÖG nivå! Jag tycker personligen att han liknar Sven Melander aka Berra i Sällskapsresan! Sjukt roligt koncept, älskar när folk bjuder på sig själva!

39 grader?

Publicerat: 2008-09-09 kl. 11:13:30


Är det möjligt att nysa ut hjärnan?? Isåfall kommer jag nog göra det snart. Kommer den inte via en nysning så genom allt jävla snor som envisas med att forsa ut ur snoken. Jag vet, det är äckligt men who cares, jag är sjuk!
Och till råga på allt visar de bara skit på tv som "Love and marriage", "Glamour" och annat som framkallar djup ångest. För att inte snacka om alla vidriga ordleksprogram. "Ordlek". I helvete heller... Kräk även där!


I hate you so much right now!

Publicerat: 2008-09-08 kl. 15:26:40
Jag vaknade med feber idag. Tvingade mig till en föreläsning som kunde varit intressant. Var lomhörd och frös som en hund. Bakom mig satt tre individer som inte kunde hålla käften en sekund och som kommenterade allt föreläsaren sa och fnittrade konstant samtidigt som de inte kunde sitta still. I mitt lomhörda tillstånd hörde jag bara deras försök till viskande, deras sjukt jävla onödiga kommentarer och såg endast att föreläsaren pratade och fick gissa mig till vad det handlade om och satt och småhoppade i stolen pga dampjävlarna bakom. Jag är i vanliga fall en rätt trevlig människa men idag var jag som ett åskmoln och det var endast min envishet som gjorde att jag inte bad dom fara dit solen aldrig lyser. I efterhand är jag glad för det, vem fan vill vara en surkärring?
Denna refrängen passar min dag perfekt!Nu ska jag lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Skitdag!

Bollywood nästa

Publicerat: 2008-09-05 kl. 13:14:49

Idol 2008 har dragit igång och är än så länge humor på häg nivå!! Att vissa saknar självinsikt är väl ingen nyhet, men det känns som att gränserna blir längre och längre bort för varje Idol-säsong som går. Från att ha suttit och skrattat hemma i soffan sitter man nu och skäms ögonen ur sig och vill gömma sig under närmsta kudde.
Fast som juryn säger, lite technovibes i bakgrunden på denna så hade den säkert spelats på varenda uteställe och charterresmål inom en snar framtid. Påminn mig då om att inte åka utomlands och inte gå på krogen...


Magnus vs Björn

Publicerat: 2008-09-02 kl. 12:35:07
Magnus Betnér kör stand up på en rookieklubb och börjar dissa Björn Gustafsson som sedan helt sonika glider in och upp på scenen. Sjukt kul!!


Go Hanson!

Publicerat: 2008-09-02 kl. 08:19:43
Vaknade av ett sms idag om att Hanson ska släppa nytt. För er som inte minns dom tänkte jag damma av den gamla hederliga "Mmmbop" som blev deras genombrott. En hel del har hänt sedan 1997då den först nådde mina öron och 3 blonda pojkar (som de flesta trodde jag tjejer) hoppade runt på MTV. Ett tag skämdes jag för att säga det, men jag var ett megafan! Jag hade urklipp i pärmar från tidningar på språk jag absolut inte fattade och massor med planscher. Varenda intervju eller spelning spelade jag in på VHS. Helt galet med andra ord. Just "Mmmbop" väcker många minnen hos mig. Då var jag 17 bast och hade så mycket kul framför mig. Jag har fortfarande alla deras skivor som släppts efter det. De har verkligen ändrat sin musikstil men jag antar att vi på något sätt utvecklats åt samma håll, herregud, de här grabbarna är ju nästan i min ålder nu.
Anyway, deras nya platta "Take the Walk" släpps i november enligt Metro och på hemsidan finns smakprov på låtar från denna.För övrigt skulle jag fortfarande inte banga på att gifta mig med Taylor, eftersom han under alla 11åren bara blivit snyggare och snyggare. Synd att han redan både är farsa och gift ;)

RSS 2.0