Ny låt och felhörning...

Publicerat: 2010-06-29 kl. 18:55:21

Hade jag inte redan haft mitt drömyrke skulle jag lätt sökt jobb på Bengans.se. Återigen kommer de med goda nyheter. Denna gången i form av en ny singel av Lasse!!
"Från kylan in i värmen" har jag hört innan och nu släpps den på singel med ytterligare en ny låt. Bra start på sommarens turné!



För ett tag sedan satt jag och pratade med en kompis på msn. Jag kommenterade något vi skrev med "sad but true" och han kontrar med att det är en bra låt. Jag skriver att jag inte har hört den låten och han skickar den. Varpå jag skriver att jag visst hört den men alltid trott att de sjöng "Set control". Gissa om jag fått höra det efteråt. Till råga på allt skickade han in det till Rockklassikers felhörningen vilket resulterar i att jag får ett mail av Anton Körberg som tyckte det hela var sjukt roligt. *morr*


//Sandra


Kommentarer
Postat av: Billie

Sad but true är helt jävla underbar. Inte det bästa dom gjort men dom har gjort så mycket bra!! Och live. Sandra, dom är så jävla grymma live. James är stor som en björn och gaaah. Dom är gamla och skitcoola!



Kraam!

2010-06-30 | 12:00:57
URL: http://billiesflowers.blogspot.com
Postat av: oskrivnablad

Hahaha men de får väl se till å sjunga så du hör vad de sjunger ;-)

Jag skulle tro att vi alla har någon/några låtar där vi glatt står och sjunger med för fullt fast det är helt fel ord.



Hoppas sommaren bjuder på lite ledighet också och inte bara jobb =)

Kram på dig.

2010-07-05 | 15:58:58
URL: http://oskrivnablad.wordpress.com
Postat av: Sara

En stamfågel ger sig äv är ju HELT UNDERBAR! Synd bara att det tog sån tid för honom att släppa den.. Han spelade den på en konsert i Oslo förrförra året så den borde ha kommit tidigare. Men bättre sent än aldrig =) Nu har vi ÄNNU MER att se fram emot =) Och du ska höra honom redan i helgen. FUSK!

2010-07-08 | 19:27:08
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Sandra

Japp IDAG till o med!!! :D Den versionen jag hört innan är lugn medans det är lite mer fart i den han släppt nu. Det gillar vi! :)

2010-07-10 | 15:06:44
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback