Snabba cash

Publicerat: 2010-01-02 kl. 00:58:59

Den 15 januari har Snabba Cash premiär på bio. Jag fastnade tokmycket för boken och läste även Aldrig fucka upp och den som kom i serieform senare. Minns inte alls vad den hette, något med Gäng 187 eller liknande. Orkar inte googla fram det...
I vilket fall som helst har jag precis plöjt igenom den sista Johan Falk-filmen där huvudrollsinnehavaren i Snabba Cash Joel Kinnaman spelar infiltratör för polisen. Jag gillar verkligen inte Jakob Eklund i rollen som polis men filmerna är ruggigt bra. Det kan ha att göra med att övriga skådisar och grundhistorierna är riktigt bra. Dessutom tycker jag, trots hans äckliga brat-frissa och tveksamma leverne i filmerna, att Joel är sjukt snygg. Om det har att göra med suget i hans blick eller hur han är mot sin tjej i filmerna står skrivet i stjärnorna men drömmarna gör en aldrig besviken.



För övrigt såg jag en sinnessjukt bra konsert på tv igår på dansk tv från Madison Square Garden med legender som Simon & Garfunkel, Bruce Springsteen och Sting. Vilken grej att få se den konserten live på plats. Obetalbart!
Nu ska jag lyfta ner min katt från databordet och sova efter en trevlig kväll med kollegor på underbara Carib Kreol. Vi som jobbat nyårsafton är glada att iallafall något ställe har öppet nyårsdagen...

//Sandra


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja det ska bli spännande att se om filmen är ungefär lika bra som boken. Boken var ju ruggigt bra.

2010-01-02 | 12:02:02
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Astriid

Jag har inte läst böckerna och inte sett någon av dom nya Johan Falk-filmerna. Men ska absolut göra både och :)



God fortsättnig till dej med kära Sandra :)

2010-01-03 | 19:33:13
URL: http://nevernoregrets.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Jag har precis samma saker på huvudet just nu. Joel Kinnaman - vilken kille! Och konserten var grym! Bäst var Simon and Garfunkle!

2010-01-04 | 11:20:41
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Ikon

Han är min!!!!!



I wish ( :

2010-01-05 | 20:56:55
URL: http://ikon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback