John Mayer

Publicerat: 2010-01-21 kl. 06:19:04

När ska snön ta och försvinna?? Jag vill ha vår nu! Okej, jag vet att det är januari men helt ärligt.. Jag pallar inte mer vinter nu!
På måndag drar mitt nya jobb igång och det ska bli sjukt spännande! Dock är det nog inte riktigt lika spännande om man får stå ute och huttra i minusgrader hela dagarna. Så snälla håll tummarna för att skiten försvinner?

Var det någon som såg Skavlan i fredags förresten? Två av mina favoriter var med; Jens Lapidus och John Mayer. Lycka! Jag har aldrig sett en intervju med någon av dom tidigare så det var väldigt intressant. Kul att Lapidus förklarar vad en brat är och ser ut att passa in under den genren själv. Ironi eller banbrytare?
På tal om Lapidus så såg jag och en kompis Snabba cash i fredags. Joel Kinnaman är ju otroligt bra i rollen som JW och det var en bra film men om man som jag gärna jämför med boken så är det en helt annan story. Det är två olika historier som berättas. Det är mycket som inte är med som driver historien i boken framåt. Nu var det längesedan jag läste den men man kom på en massa saker under tiden man såg filmen som var ändrat eller inte var med. Så ni som inte sett den, gå dit för att se en bra film, inte för att se en bra bok. Typ.

Vill så gärna se John Mayer i maj när han kommer till Köpenhamn men de biljetterna har tydligen varit slutsålda i flera månader. Så jävla typiskt!!

Update: De är inte ALLS slut!!!! Dock kostar en biljett 1900 pix.. Danska. Damn!//Sandra


Kommentarer
Postat av: mallis in real life

Jag såg John Mayer i Skavlan. Mycket sympatisk ung man och en av världens bästa artister. Jag skulle inte heller ha något emot att se honom live, men jag får väl nöja mig med att lyssna på hans liveplatta istället. =)/Mallis

2010-01-21 | 09:23:38
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Susanne

John Mayer är mycket bra! Suverän. Tyvärr missade jag Skavlan men det finns ju Svt Play! :) 1900 Dkr var inte rea direkt... :DLycka till med nya jobbet nu! You´ll rock!!! :0)2010-01-21 | 11:28:32
URL: http://susalull.wordpress.com
Postat av: K

Jag gillade intervjun med John. Han drev med de andra på det mest härliga sätt =)

2010-01-21 | 19:46:43
URL: http://sambolivet.blogspot.com
Postat av: Sandra

Gillade hans analys av Gynning;

"have you had you own talkshow? Do you have a parfume? have you written a book?"

"Yes!"

"ok..."Haha!

2010-01-21 | 21:06:28
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Vad synd =/ Han är ju riktigt bra!

2010-01-27 | 15:12:00
URL: http://sharpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback