Mixat

Publicerat: 2010-02-12 kl. 08:51:17

Jag fasar fortfarande över den där förbaskade operationen av tanden!! Fattar ni vilken krater det kommer bli i käften? Kalkbrottet släng dig i väggen!! Tack vare pencillinet har jag iallafall inte ont längre, förutom att käken känns helt missplacerad och stel. I hope it´s worth it!

Jag köpte mig en mixer för ett tag sedan, har funderat på det sedan min förra pajade för några år sedan efter ett mindre debacel med frysta jordgubbar som slutade ganska illa. Nu kom jag äntligen till skott! Lagerhaus hade dessutom en bok med bara Smoothies! Perfa! Så mina frukostar är fruktbomber nu för tiden, kan ju hoppas det håller i sig. Måste verkligen börja äta nyttigt nu efter alla luncher ute de här veckorna.

Inatt hade jag världens sjukaste dröm. Det var något med en husvagn, min killpolare, ett skitigt avlopp och Andreas Grega som tydligen ägde husvagnen och dök upp som gubben i lådan och var polare med min polare. Riktigt weird!!... Med andra ord är allt som vanligt in the world of Music is my life.//Sandra


Kommentarer
Postat av: Susanne

Det där med mixern har jag också råkat ut för!!! Ser så lätt ut på tv när kockarna krossar stora isblock i sina mixers men min glasbehållare spräcktes och motorn fungerade inte så bra efter mitt första försök till en jordgubbssmoothie!! Jag hade ändå väldigt få frusna jordgubbar...men antar att min mixer hade behövt vara i en annan prisklass för att klara frusna bär och is. Fast vem informerar om det? Den jag hade var en hyfsat dyr normalmixer från ett känt märke och i paketet låg recept på smoothies men inte f****n klarade apparaten det ändå.Jag köpte också en ny men har inte blivit färdig för att använda den...kanske är dags nu? Jag ÄÄÄLSKAR smoothies!!!! :)

2010-02-12 | 13:07:20
URL: http://susalull.wordpress.com
Postat av: Sandra

Haha det var EXAKT det som hände mig också! Glaset gick sönder helt. Vem fan har informerat om att man måste tina jordgubbarna lite först?? Ingen i MIN närhet iallafall morr Men nu i efterhand verkar alla veta det.. :/

Köpte en till likadan som jag hade innan, OBH Nordica. men ska va försiktig med frysta prylar nu haha!

2010-02-12 | 16:20:29
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback