Svininfluensan?

Publicerat: 2009-09-01 kl. 21:08:44


Jaha, så var det dags för den garanterade allergichocken som alltid kommer så fort jag varit ifrån den här staden och kommer tillbaka igen. Det kom första gången förra terminen i form av utslag på hela halsen och bröstet. Det spred sig även ner mot armarna och jag var hos sjuksyrran här på Campus och hon hade ingen aning vad det kunde vara eftersom jag inte bytt varken duschcreme, body lotion eller tvättmedel. Men efter lite allergimedicin var det tack och lov borta. Nu efter sommarlovet och en vecka här var det alltså dags igen. Det kliar nåt så in i helvete och jag ser för jävlig ut! Jag hade som tur är kvar medicin från förra rundan så det är bara börja knapra piller. Skit! Undra om det är skolbänken eller Hålan jag inte tål... 
 

Allergiframkallande??


Anyhow, imorgon kommer Takidas skiva. Jag mitt sär kan inte minnas om jag förbokat det eller inte, troligtvis inte. Syrran däremot vet jag kommer sitta och vakta posten hela dagen imorgon.

Nu är det dags att återgå till hemtentan. Den första hemtentan på 4 terminer som jag tycker är KUL att skriva. Och det ska vara den som alla klagat sig blå över innan. Skumt. Jag borde nog söka hjälp.



//Sandra

Kommentarer
Postat av: Sara

Helt rätt! Fick besked om att den ska ligga på lådan idag. Gissa vad jag ska spendera kvällen med??? WOHOO!!

2009-09-02 | 14:07:38
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Victoronia

Risk finns ju att allegin framkallas av din lya. Det var så jag fick mitt kroniska eksem. Huset jag bodde i var angripet av mögel - överallt. Fräscht!



Ladda ner gratisversionen av ad-aware (download.com)och sen hjälper jag dig. Popup-rutorna kommer förmodligen upp pga spyware-cookies. Dessa måste du rensa ut! Hör av dig till mig när du har tid att scanna.

2009-09-03 | 17:30:08
URL: http://victoronia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback