KALLT!

Publicerat: 2009-10-13 kl. 11:15:00

Nu verkar fan vintern ha kommit på allvar!! Mörkt som i en säck och kallt som i en jävla isbjörns rövhål för att citera den stora Johan Glans!
Gåsjackan har åkt fram och i min shoppingnerv drar det efter gosiga och varma tjocktröjor! Tänk om man en dag kunde bli rik och ha råd med alla snygga kläder man ser överallt. Det lär ju inte hända i detta livet, om man inte vinner på Triss. Det gjorde för övrigt en av mina bästa vänner häromdagen. 100 000 jävla spänn!! Kul att se att det fungerar iofs...
Idag kom mitt paket från Nelly (på tal om att inte ha råd med kläder..) och mina beiga (stavas det så????) skor som jag suktat efter! Tycker dom är asgrymma! Hoppas bara jag kan lära mig gå i dom. Jag fattar fan inte varför alla skor ska va så in i vassens skyhöga nu för tiden. Man bryter ju fan fötterna! Eller så är det jag som börjar bli gammal eller aldrig har tagit tiden att lära mig hur fan det går till.
Sov för övrigt på golvet i natt. Hade så in i helvetes ont i ryggen att jag inte visste var jag skulle ta vägen och vaknade minst en gång i timmen och höll på att försova mig imorse. Kul... Som tur är har jag en karta Voltaren kvar. Det lär ju behövas om det här skiten ska hålla i sig. Jag går som en pensionär och kan knappt sitta still.

 



//Sandra


Kommentarer
Postat av: Vic

Snygga klackar! Det ser ut att vara lite fuskhöjd på dem vilken alltid är en fördel. Jag vågar mig inte på klackar alls. Platt is the new black. Måste jaga rätt på en varm vinterjacka. Det luktar dyrt. Fan. Hoppas kroppen blir bättre snart. Inte så kul att ligga på golvet :S Minns när min rygg var som värst. Gick fan inte att ligga, sitta eller stå på nåt sätt...allt gjorde ont.



Vem fan van pengar?! Fusk! eller det är det ju inte..man kanske skulle köpt en lott. Feeling lucky..hehe..eller inte.

2009-10-13 | 12:51:31
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Sandra

En tursam jävla kollega morr 100 jävla tusen liksom! Orättvist :P jag vinner ALDRIG. Fast å andra sidan köper jag ju inga lotter heller så det kanske inte är så konstigt hö hö!



Vinterjackor är ett jävla aber! Antingen är de för kalla/för varma/för dyra/för fula osv... Usch! Hade tur som hittade min. Men VITT liksom! Undra hur länge jag klarar att hålla den det.. :/

2009-10-13 | 15:14:51
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Susanne

Snygga skor! Jag har inte vågat inhandla den typen eftersom jag också stukar anklar, ben, fötter och liknande när jag försöker ta mig framåt!



Jag kör med högre stövlar eller stövletter med klack istället, men jag är antagligen helt ute i höst. Synd att jag inte bryr mig, haha! :)



Hoppas ryggen blir bättre snart. Jag har nackvärk som snart tar kål på mig...säkert the motherf-n kallvädrets fel!

2009-10-13 | 23:45:37
URL: http://susalull.wordpress.com
Postat av: Sandra

Voltaren råder bot på det mesta så ryggen känns okej, slapp iallafall sova på golvet he he!

Jag har också en rätt vinglig tendens att småvricka/bryta/stuka anklar, fötter och andra suspekta leder vid för höga skor haha! Men dessa var ändå i de lägre regionerna på nelly.se. Deras snittar 12 cm annars, helt hysteriskt. Vem kan gå i såna och säga att det är bekvämt utan att ljuga??? :S

2009-10-14 | 12:34:24
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Debbie

Hahaha.. Johan Glans är underbar, stämmer verkligen om kylan, haha

2009-10-14 | 14:56:28
URL: http://debbie.nu
Postat av: Sandra

Ja jag tyckte den passade dig ;) haha

2009-10-14 | 15:21:09
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback