Break the ice

Publicerat: 2009-02-10 kl. 17:19:46

Jag är riktigt sur nu.. Trött på att försvara mina kollegor, trött på folk som inte orkar ta reda på fakta och sväljer allt som visas i tv och skrivs i tidningar. KÄLLKRITIK FÖR FAN!!! Jag borde låta det rinna av mig som vatten på en gås men det får finnas gränser. Det som retar mig mest är att det finns en historia bakom det "värsta" uttalandet och att berörda personer nu lever under hot. För fan, tänk till lite innan kritiken haglar! JA det var korkat, JA det var över gränsen, men för helvete...!! Försvarar det vad uppviglarna gjorde? Ska vi dra HELA polismyndigheten över en kam pga detta? Tydligen..
Jag hoppas att INGEN tycker att sånt här beteende är okej! Det pågick i flera dagar, tog enormt mycket resurser av våra skattepengar och många poliser fick spendera dagarna innan jul många mil hemifrån för att en liten klick individer inte vet hur man beter sig. Och vad får mest kritik? Ett citat av en rasistisk gubbe på Ica...






Kommentarer
Postat av: Sara

Helt jävla sjukt ju! Vad fan tänker dessa människor med? Jag håller med polismannen som fått kritik i media; han borde ha så mycket stryk att han inte kan stå på benen. I stället för att BARA visa det klippet i nyheterna så kan de väl visa hela klippet så kan jag lova att majoriteten av befolkningen som tittar på nyheterna hade hållt med. Som du säger; ja, han gick över gränsen, men det kommer ju till en punkt hos varje människa med hur mycket skit man tar. Är det så konstigt? När små skitungar lever loppan och utnyttjar samhällets resurser på sånt onödigt skit, satidigt som människor faktiskt på riktigt behöver hjälp? STÖRT!!!!

2009-02-10 | 17:47:58
URL: http://glamurous.blogg.se/
Postat av: Erika

Håller med dig...bra skrivet..

2009-02-10 | 18:24:00
URL: http://erikachristina.blogg.se/
Postat av: catya

jag tycker det som är mest förbluffande är ju att folk blir så överraskade, som om det aldrig skulle vara möjligt att det finns brister inom polisen också,

så när det fått så mycket uppmärksamhet så endast då börjar det pratas osv

2009-02-10 | 18:54:14
URL: http://catya.blogg.se/
Postat av: Victoronia

Okej, visste inte att det INTE var piketsnutar. Det där med källkritik kan man dra hur långt som helst. Folk tror på det som repeteras på nyheterna. Hörs det tillräckligt många gånger så är folk övertygade om att det måste stämma. TV4-nyheterna är jag mest stolt över. De är sjukt bra på att föra fram fakta från alla håll och kanter..ehhh...Sveriges problem är just brist på att leta reda på info själv utan de föredrar att få informationen serverad..då blir det som det blir. Att sen historien är än mer komplicerad är ju bara något som komplicerar verklig fakta. Nä, alla poliser är inte svin bara för att någon fick för sig att ropa apajävel. Det finns säkert en mängd anledningar till att det hoppade ut en sådan groda och som jag skrev hos Catya polisen får se och höra så mycket mer än vi kan ana. Tror fan att man blir arg och frustrerad då. Okej, om de verkligen tycker så här om de stökiga typerna bara de inte låter det gå ut över deras sätt att bete sig gentemot dem fysiskt.

2009-02-10 | 21:42:08
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Astriid

Jag får nog stoppa svansen mellan benen här lite och erkänna att jag faktiskt mest kritiserat poliserna. Jag tycker självklart att det inte är OK av dom här personerna att bete sej på det här sättet.. MEN, polisen är en myndighet och får inte uttala sej på det här sättet. Jag jobbar ju själv med människor som går under sekretess och det är inte acceptabelt att prata öppet om dom, under några omstängigheter.



Men det är bra att du skriver lite annan info så man kan få en annan bild av det hela. Eller nej, så man faktiskt får HELA bilden av vad som hänt.

2009-02-10 | 22:28:41
URL: http://diediedarling.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jag håller med er om att man inte får säga vissa saker, absolut. Men man bör ju beakta att det aldrig har sagts TILL personerna, det sades i en buss där det satt ett gäng frustrerade, oroliga och säkert rädda poliser. Att man sedan inte tänkte på att en kamera var igång kan ju faktiskt förklaras så enkelt som att man får reptilhjärna ibland i stressade situationer...

2009-02-11 | 10:35:49
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback