Tinted Windows

Publicerat: 2009-04-19 kl. 19:52:23

Det är väl ingen hemlighet att både jag och syrran alltid varit svaga för Hanson. Inte lika mycket nu som förr tack och lov, smått oroande tonårscrush där en veva. Syrran beställde iallafall deras nya album för 100 år sedan och jag kan ha hittat förklaringen till att det aldrig kommer, nämligen detta:
Mellanbrorsan Taylors nya grupp. Tillsammans med den fd basisten James Iha i Smashing Pumpkins, Adam Scheslinger från Fountaisn of Wayne och Bun E Carlos från Cheap Trick har de bildat gruppen Tinted Windows. Hittade dom på Tuben. (Pålitligt skit det där YouTube)



Helgen i underbara Malmö bestod av fest, vänner, grillning och musik! På gårkvällens fest hade värden fixat ett musikquiz som mitt lag vann. Tack och lov för det, illa att driva en musikblogg om man inte ens kan briljera med några kunskaper. Dock hade han inte gjort sin research helt hundra utan var stensäker på att Petters första album hette Bananrepubliken. Men se Sandra gav sig icke. När han insåg att han var överbevisad skyllde han på den som skapat quizet och gjort fel i facit. Han utelämnade dock den lilla detaljen att han själv googlat fram svaren. He he!



I like it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback