Thomas Rusiak

Publicerat: 2008-10-08 kl. 08:44:08
I takt med att Petters skivor började fylla mina cd-hyllor fick jag även upp ögonen för hans dåvarande sidekick Rusiak. Han släppte så småningom ett eget album, Magic Villa. Det håller fortfarande sjukt hög standard och är grymt bra! Jag vet att han drog sig tillbaka helt ett tag, Petter gjorde tillochmed en låt om det och att dom alltid skulle vara polare, "Över nu"albumet "Petter". Vad Rusiak gör idag vet jag inte, men jag har iallafall fått för mig att han är tillbaka från den där breaken...




Video tillsammans med frugan...

Kommentarer
Postat av: Astriid

Jag gillade Rusiak starkt när han syntes även om jag inte är så mycket för den där musikstilen. Å andra sidan är ju Petter också rätt bra.. Hm, jag är nog lite lättköpt ändå :P Men hårdrocken kommer nog alltid ligga mej närmast.. :)

2008-10-14 | 22:13:42
URL: http://diediedarling.blogg.se/
Postat av: H

Rusiak är ett geni, hans grupp han hade före sin solo "Sherlock" är fruktansvärt bra också. Andra skivan han släppte blev inte lika hyllad men är även den ett litet mästervärk enligt mig. Nuförtiden brukar han köra backup åt Mange Schmidt. Samt har han en stor del i Ken Ring - Ta det lugnt (kändisremix)



http://www.youtube.com/watch?v=i086Vq16XSQ

2008-11-02 | 18:51:34
URL: http://www.henkkes.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback