P3 goes MALMÖ!!

Publicerat: 2008-12-14 kl. 19:32:16
Jag har läst och hört talas om det här Musikhjälpen men aldrig brytt mig om att utförska det närmre. Tills jag idag slog på svt2 och såg att man kastat in programledarna från mitt favvoradio-program hemma (Din Gata) i en glasbur mitt på Gustav Adolfs Torg hemma i Malmö. WTF??? Varför varför VARFÖR  är jag aldrig hemma när såna här saker händer? Idag hade Looptroop Rockers och Laleh spelat live. Det håller på 13-19 dec och slutar alltså lagom till jag kommer hem på fredag. Crap!


Kommentarer
Postat av: edion

Absolut ett grymt initiativ. Undra vad vi skulle kunna samla in om alla bloggare går ihop och försöker få sina läsare att smsa in och önska låtar till 72955. Nu kommer vi aldrig få veta det men om man skriver en kommentar när man gjort det kanske man kan räkna ut vad sveriges bloggare har bidragit med. Vad säger ägaren av denna blogg och alla läsare visst hänger ni på?



2008-12-15 | 03:52:45
URL: http://blog.edion.se
Postat av: Sandra

Tycker jag låter som en grym idé. Nu har jag nog tyvärr inte så många läsare, men hey, många bäckar små. Hmm, jag kan ju börja med att messa in och önska... shit vad svårt.. får klura en stund till.

2008-12-15 | 10:55:41
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback