Live

Publicerat: 2010-08-28 kl. 12:11:00

Jag kan inte på rak arm komma på att Lasse gjort särskilt många videor. Tack och lov. Elegi, Elden och Spökskepp med Staffan Hellstrand är vad min halvsega hjärna kan komma på.
Det är inte Lasse att göra musikvideos. Jag älskar Elegi men visst syns det så in i helvete att han inte alls är bekväm med att sitta och se sorgsen ut i en kamera?

Jämför bara video 1 och 2.. Ord överflödiga.

Nä live kommer nog alltid vara Lasses grej. Där kommer han till sin rätt. Där får han lov att vara blyg. Tillåts vara tacksam. Tillåts älska sin publik och berätta det.//Sandra


Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag kom på en till! Stockholmskyss! Men där har han ju använt sig av den geniala idén att låta andra visa upp sig istället :DHåller f.ö. med dig fullständigt! Lasse är ingen musikvideoperson alls, tack och lov. :-)2010-08-30 | 19:28:35
URL: http://susalull.wordpress.com
Postat av: Susanne...igen...

Glömde skriva att skillnaden mellan Elegi videon och Elegi live från i somras verkligen är påtaglig! :-) Svårt att missa hur obekväm han är i videon, stackarn....Och hans Plura-look från i somras känns helt klart avslappnad! :D

2010-08-30 | 19:37:51
Postat av: Sandra

Ja hur kunde jag glömma Stockholms kyss??? Den är ju kanon! Men som sagt, där är han ju inte med så mycket själv och den är ju lite mer "lättsam" än Elegi ;)

Plura-looken är genialisk, älskar den! :)

2010-08-31 | 08:08:39
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Henke

Han har även video på Kom ihåg mig och Jag vill gå hem med dig.

Samt redan nämnda Stockholms kyss.

Allt bra annars Sandra? pluggat klart i Växjö snart?/ Henrik

2010-09-01 | 00:33:51
URL: http://henkeemilsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fan Henke det är tur du har koll :) Jag är färdig i Växjö och tillbaka i Skåne. Underbart att slippa plugga och att vara hemma. Men jag kan inte skaka av mig känslan av att vilja till något nytt. Vi får väl se hur länge jag stannar, Sthlm lockar mig enormt mkt. Allt bra själv?

2010-09-01 | 11:30:27
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Henke

Jag missade en video kom jag på nu. Dock är det ingen lasse låt men han är med i Pernilla Anderssons video "Johnny Cash & Nina P".Jo allt är bra med mig, lämnar förhoppningsvis småland, för riksgränsen till vintern. Testa på lite annat jobb. Stockholm har lockat mig sen jag var tolv, men har inte kommit på en bra ursäkt för att flytta dit. ;)

2010-09-08 | 00:00:06
URL: http://henkeemilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback