Sorgens dag

Publicerat: 2009-10-17 kl. 14:37:09
Igår var det bgravning i Arlövs kyrka för en kär vän som dessvärre lämnat oss. Det var något av det värsta jag någnsin varit med om, och det är inget som jag vill uppleva igen. Det var så vackert med alla blommor, musiken och fotot av honom som stod på kistan.
Det som gjorde mig mest upprörd och ledsen var när hans föräldrar och mor- och farföräldrar var framme vid kistan och tog farväl. Då brast det totalt. Det finns ingen rättvisa i att en mamma och pappa ska behöva begrava sitt barn. Det är så himla orättvist att det alltid är dom bästa som försvinner först. Prästen menade på att det fanns en mening med att han lämnat oss och att han därmed lämnat plats för någon annan på jorden, precis som att det skulle få en att må mycket bättre. Kalla mig pessimistisk eller vad ni vill, men det är helt sjukt att världens underbaraste kille på 23 år ska behöva gå bort. Känslan som kom efter att gudstjänsten var över var fruktansvärd. Bara vetskapen när man gick ut från kyrkan om att kistan står kvar längst fram i kyrkan med honom i helt ensam, och att han inte skulle komma ut efter en var obeskrivlig. Även där brast det.

André: Du var en helt underbar kille och någon snällare människa får man leta länge efter. Jag kommer att sakna dina varma björnkramar och ditt stora leende som du alltid hade på läpparna. Jag är säker på att du har det hur bra som helst där du är, för du var en mästare på att få människor i din omgivning att må bra. Jag är även övertygad om att du var med oss i kyrkan igår och stod framme vid kistan och log mot oss när vi gick fram för att ta farväl av dig. Den här låten är för dig.
Segla i frid.

//Sara


Kommentarer
Postat av: K

Det är så sorgligt, så tungt och så orättvist.Stor varm kram.

2009-10-17 | 18:03:10
URL: http://sambolivet.blogspot.com
Postat av: Louise

Sitter på jobb o klickade på play på låten. Kunde inte lyssna färdigt på den, känns för jobbigt.. Men den e otroligt fin.

2009-10-18 | 02:05:06
Postat av: Sara

Usch ja. Tittade på Nätet igår och den kom som soundtrack i slutet med Annie Lennox. Tårarna bara strömmade ner.

2009-10-18 | 11:03:46
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fy vad hemskt!! Det finns inget värre än begravningar! Den värsta jag varit på var fritidsledaren i Norrköping som hade dött i den där minibussolyckan med alla barnen. När hans lilla dotter på bara några år gick fram. Usch :( Och då var det ändå någon man bara kände litegrann. Lider verkligen med er!

2009-10-18 | 12:21:28
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Vic

Så tragiskt när folk går bort i för tidig ålder. Det finns inga ord som kan beskriva det. Orättvisa är bara förnamnet. Jag beklagar sorgen. :(

2009-10-19 | 11:00:48
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Debbie

Usch vad hemskt. Jag vet hur det är att begrava en vän.. eller två, det är en helt sjukt kuslig känsla. Det borde liksom inte få vara så. Så ung och har så många drömmar, livsglädje.. man kan inte förstå att dom är borta. Det går bara inte. Jag tänker fortfarande på mina vänner som att dom finns här, bara att vi inte setts på länge. För det går inte in i huvudet att om jag slår deras nr på mobilen så kommer ingen att svara.

2009-10-19 | 13:40:12
URL: http://debbie.nu
Postat av: strawberrymilkshake

skickar manga manga styrkekramar.

2009-10-20 | 08:37:47
URL: http://blondisthenewsmart.blogspot.com
Postat av: Astriid

Hade inte tänkt läsa först eftersom jag vet hur känslig jag är för sånt här.. Men jodå, jag var tvungen. Och fy så hemskt. Jag vet hur hemskt det är när en ung människa försvinner.Ta hand om varandra! Många varma kramar

2009-10-20 | 11:09:30
URL: http://diediedarling.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback