Ljuva nostalgi

Publicerat: 2009-05-08 kl. 16:57:24
Jag fick en släng av nostalgi när jag bäddade min säng med rena lakan idag. Det luktar så himla gott och jag fullkomligt älskar att krypa ner i rena lakan! Associationerna (stavning???) till svunna tider i sommarstugor eller när man sov över hos mormor och morfar slog mig som en käftsmäll. Mormor har alltid lite stärkta lakan, hon manglar dom i källaren i deras hus och de får en speciell doft. Rent men ändå med inslag av källare liksom. Inte unket men bara... källaren hemma hos mormor liksom. Min ena innerkudde har jag haft så länge jag kan minnas (fräschheten i detta kan ju diskuteras...). Den är missbildad och ser för jävlig ut men fan vad skön den är! Den luktar gammal sommarstuga. Ni vet en gammal stuga med öppen spis, sovloft, gamla knarriga möbler och gas-spis. Jag måste skaffa mig en sommarstuga när jag blir stor! Vid en sjö!!


Kommentarer
Postat av: Astriid

Ååh, men det finns faktiskt inget bättre än doften av nytvättade lakan eller lukten av något fint minne :) Jag förstår preeecis :)



Nu längtar jag en massa till mammas och pappas stuga vid en sjö. Du får komma och hälsa på där helt enkelt :) Och tack för dina fina kommentarer :)



Kramar!

2009-05-09 | 10:03:35
URL: http://diediedarling.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback