Palm den äldre

Publicerat: 2009-07-27 kl. 21:13:54
Jag borde nog söka in på psyket.. Sitter här hemma och kollar på "Lotta på Liseberg". Jag AVSKYR Lotta Engberg. Varför? Ingen aning. Hon är så där överdrivet klämkäck att det går rysningar ända nerifrån tårna. Anywho...
Idag var iallafall Johan Palm där, ni vet han den lilla ljusa östgöten från Idol som egentligen inte kan sjunga men som är lite så där småsöt i all sin förvirring. Han hade som vanligt med sig sin brorsa Henrik som själv spelat i band i evigheter. För ett bra antal år sedan började jag och Henrik snacka på någon nätcommunity (Lunarstorm??) och han var här på fest någon gång och vi sågs på en fika uppe i stan och hängde på Musikbörsen och kollade gitarrer. Nu för tiden är han med på tv titt som tätt, med brorsan sin eller med hans eget band som jag inte alls kommer ihåg vad det heter. Jag tyckte han var sååå snygg då och vi hånglade någon gång. Det roliga är att han nästan ser exakt likadan ut fortfarande. Varför kan inte man själv få åldras så?? Typ 7 år som inte ens syns!... Orättvist!


Kommentarer
Postat av: Victoronia

Lotta Engberg är läskig! Hon påminner om en frikyrkoanhängare ja kanske t o m en pastor. Man vet inte om man skall skratta eller gråta. Hon är bara för mycket och inte är det något som tilltalar :STyckte han där Henrik liknar Hilary Swank lite :P smått androgyn men det kan ju vara rätt okej ;)

2009-07-28 | 09:12:45
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hahaha fast hon har ju lite "smått" manhaftiga drag i ansiktet. Remember "boys don´t cry"? :P Men du har kanske rätt haha!

2009-07-28 | 11:12:40
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Victoronia

jag tror de möts halvvägs :P a little bit of both..inget fel i det alls dock..i vissa lägen kan det rent av bli ganska lyckat..utseendemässigt då

2009-07-28 | 13:04:52
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Victoronia

och du..jag hajar hinten ;)fan blir du 30...shiiiiiit...sjukt gammalt :P

2009-07-28 | 13:05:29
URL: http://victoronia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback