Move it move it!

Publicerat: 2009-04-21 kl. 09:35:10
Jag har kommit på en sak. Folk har slutat att FLYTTA på sig. Och då menar jag inte geografiskt och adressmässigt utan när man möter dom på gatan, i skogen, i korridoren eller wherever. Antingen så syns inte jag (vilket jag betvivlar, jag är inte direkt 1,40 och trådsmal) eller så har folk helt enkelt slutat bry sig eller är sjukt självupptagna. Under min morgonpromenad höll jag på att både bli överkörd av en cykel så jag fick hoppa ner i diket och bli halvt översprungen av en psykstörd joggare. Och vad gör jag? Muttrar för mig själv och går vidare. Jag säger fan inte ifrån. Shame on me! Det är nästan lika illa som att inte flytta sig. Har JAG slutat bry mig? Är jag så anpassningsbar att jag bara accepterar att bli översprungen och att behöva kryssa mig fram bland folk? Eller så lägger jag min energi på annat. Jag hoppas på det sistnämnda men tror det är en kombinaton av alltihop.

Filmklippet nedan är enbart för min egen skull, för är det NÅT jag skiter i så är det vad folk anser om min musik/killsmak. Ja, jag tycker fortfarande Taylor i brödratrion Hanson är het som få (tro det eller ej men även dom har blivit vuxna) och ja jag blir alltid lite extra glad när jag får höra Mmmbop spelas någonstans. Så det så.
 Middagstipset i TV4 morgon kl. 09.45: Inleds med musiken från Lars Winnerbäck - En tätort på en slätt i bakgrunden. Godmorgon Sandra!


Kommentarer
Postat av: Anonym

klart att han är het!! <Har alltid varit och kommer alltid att vara =)

2009-04-21 | 11:34:18
Postat av: Astriid

Självklart skulle du väl skällt på dom istället för att ligga i diket :P MEN. Jag hade dessvärre gjort likadant. Vi får ta och skärpa oss. Grynet tar ingen skit. Ska vi då göra det? :P

2009-04-21 | 20:42:17
URL: http://diediedarling.blogspot.com
Postat av: Victoronia

Ingen flyttar sig! Blir förbannad varje gång. Går jag med någon annan så påpekar jag det HÖGT så att personen i fråga fattar hinten. Någon gång har jag envisats med att fortsätta på min raksträcka så att de stött in i mig. Ja, då har de reagerat som om de inte hade sett mig. Jag tror att många är i sin egen värld. Sedan är det också skillnad på folk i olika åldrar. Har märkt att ungdomarna sällan flyttar på sig. Speciellt killgäng som kommer gående i klunga. Oftast flyttar jag på mig för att jag liksom inte pallar engagera mig i det. Det är väl också en åldersgrej. Saker rör väl itne en om ryggen lika lätt som tidigare.

2009-04-22 | 17:39:26
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Sandra

Astriid: Nää ska vi ICKE! :DVic: Eller hur?!!! Jag brukar nog göra som du. men en morgon när man e halvvaken och har musiken på full volym flyttar man sig bara och muttrar inombords haha.

2009-04-23 | 07:30:48
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Madde

Åh, Taylor är sexig som få! Tror mycket beror på att han är så galet musikalisk, jag fattar inte hur man kan vara så duktig. Älskar dessa killar!! =)Den här bilden är HET:

http://bangboom.blogg.se/2009/july/dagens-bild-1.html

2009-09-13 | 11:52:53
URL: http://bangboom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback