Go Hanson!

Publicerat: 2008-09-02 kl. 08:19:43
Vaknade av ett sms idag om att Hanson ska släppa nytt. För er som inte minns dom tänkte jag damma av den gamla hederliga "Mmmbop" som blev deras genombrott. En hel del har hänt sedan 1997då den först nådde mina öron och 3 blonda pojkar (som de flesta trodde jag tjejer) hoppade runt på MTV. Ett tag skämdes jag för att säga det, men jag var ett megafan! Jag hade urklipp i pärmar från tidningar på språk jag absolut inte fattade och massor med planscher. Varenda intervju eller spelning spelade jag in på VHS. Helt galet med andra ord. Just "Mmmbop" väcker många minnen hos mig. Då var jag 17 bast och hade så mycket kul framför mig. Jag har fortfarande alla deras skivor som släppts efter det. De har verkligen ändrat sin musikstil men jag antar att vi på något sätt utvecklats åt samma håll, herregud, de här grabbarna är ju nästan i min ålder nu.
Anyway, deras nya platta "Take the Walk" släpps i november enligt Metro och på hemsidan finns smakprov på låtar från denna.



För övrigt skulle jag fortfarande inte banga på att gifta mig med Taylor, eftersom han under alla 11åren bara blivit snyggare och snyggare. Synd att han redan både är farsa och gift ;)

Kommentarer
Postat av: saom

Ojoj, vilken nostalgi!

2008-09-02 | 16:57:40
URL: http://saom.blogspot.com/
Postat av: Millan

Oj oj, jag minns våran hysteri som igår =D

2008-09-02 | 20:44:34
Postat av: Sara

Ja, tydligen så har Zac också gift sig nu, så nu är alla upptagna.. Men den skivan måste man ju köpa bara för att!

2008-09-04 | 17:30:29
URL: http://glamurous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback