Oh boy vilket drag!

Publicerat: 2008-07-30 kl. 10:39:53
Jag nämnde i ett tidigare inlägg att Miss Li var sista förbandet innan Lars Winnerbäck på hans sommarturné. Hon är också en av de få artisterna som är medpå hela turnén.
Hennes uppträdanden kan man alltid räkna med fullt ös och energi som bara sprutar ut från scenen. Efter några låtar stendog plätsligt ljudet i pa-systemet och  det blev knäpptyst. Hon uppgav en lite förvånad min, skrattade till och bankade ännu hårdare på pianot tills ljudet var fixat igen. Hon avslutade med att berätta att hennes sista låt var hennes första upptemposång. Innan hade hon bara skrivit ballader för att hon inte kunde spela piano och skulle hinna byta ackord. Sen drog hon igång "Oh boy".
Perfekt avslutning!...

 

Kommentarer
Postat av: Pixalexia

Kul med musikblogg! Förutom de artister som är nämnda här, vilka mer gillar du? :) Alltid så himla kul att höra vad andra tycker om för musik!

2008-07-30 | 11:17:28
URL: http://pixalexia.blogspot.com
Postat av: Sandra

Vad kul att du tycker det :) Jag är nog rätt så mycket allätare skulle jag tro, men är svag för våra svenska kvinnliga förmågor, Anna Ternheim och Elin Sigvardsson. Men det styrs mest av ens sinnesstämning skulle jag tro, fast vissa går ju hem i alla väder, typ LW :P

2008-07-30 | 12:02:52
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback