Malmö vs Helsingborg

Publicerat: 2008-08-22 kl. 08:11:40
Jag har helt missat att nämna hur Takida var i Helsingborg. Om det beror på bakfyllan dagen efter eller jobbmaratonet senaste veckan låter jag vara osagt.
Jag tyckte innan Hbg att konserten i Malmö hade varit bra. För det första hade jag aldrig sett dom förut och att höra deras låtar live var grymt. Tyvärr var publiken lite lam och få i antalet då många satt utanför istället. De spelade bara i 45 minuter och tiden gick otroligt fort. Jag var ganska nöjd ändå som sagt. Men! Efter att nu ha sett dom i Hbg inser jag att Malmös publik var riktigt kass! Vilket faktiskt förvånar mig lite. Är vi så pass pretto i Malmö att allt som kan förknippas med någon form av "mainstream" inte går hem? Eller var det för att det var mitt i semestertider som folket inte kom? För att folk i Malmö gillar Takida är det ingen tvivel om. I lördags var vi säkert 3-4 gånger så många i publiken och alla rockade järnet!! De spelade i över en timme och körde extranummer. Nu kan jag inte lyssna på dom utan att återfå känslan från den kvällen. Fantastiskt! Helsingborg gjorde dom verkligen rättvisa och jag hade inte velat missa det för allt i världen.
Man vet om en konsert har varit riktigt bra om man var gång man hör bandet efteråt bara känner en längtan att få återuppleva den stunden de spelade just den låten live. Och på en timme hinner man ganska många...

Förstå då hur Lasse W uppfyller mina stunder som jag hört och sett så många gånger, så många timmar på så många ställen. Nästkommande gång faktiskt just ikväll!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag hade gärna sett dom i Hbg jag med, just för att konserten här nere var kort och som du skriver, publiken var lam. Jag hade större förväntningar på dom och böev väldigt besviken när jag hörde att förseningen inte berodde på tekniska fel, utan på att de tjafsade med Hardcore om vem som skulle spela först... Moget!

2008-08-22 | 10:10:10
URL: http://glamurous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback