Världens bästa Anna

Publicerat: 2010-10-11 kl. 18:04:58

Nu åker även Anna Stadling på turné och den konserten missar jag OCKSÅ! Jag vet inte riktigt hur jag (miss)lyckats planera mitt schema den här hösten. Har jag tur kan jag be på mina bara knän att någon kan byta med mig men jag hyser inte alltför mycket hopp om den saken.
Biljetterna kostar 160 pix vilket är sjukt billigt för en så bra artist som Anna. Enligt mig då alltså.
Jag får väl trösta mig med att hennes album snart dimper ner i lådan. Vilket påminner mig om att jag måste beställa Pernilla Anderssons platta också. Det är mycket nu..Kom av någon anledning att tänka på den här konserten som hölls i Malmö på Stortorget för några år sedan (kan det ha varit 2006??) till en hyllning av Mikael Wiehe.

//Sandra


Kommentarer
Postat av: Susanne

160 pappersbitar endast??? Det var billigt! :D När spelar hon och var?Såg Pernilla Andersson med en grymt bra låt på SVT igår och tänkte "måste ta och beställa den skivan"!:-)Hur är läget för övrigt?Kramar i höstkylan!

2010-10-16 | 10:02:14
URL: http://susalull.wordpress.com
Postat av: Sandra

Hon spelar på Babel i Malmö. Har lyckats byta bort mitt arbetspass tror jag så jag hoooooppas att jag kan gå nu! Hade varit så härligt att se henne live!Allt är bara bra här, själv också hoppas jag?? Snart dags för Newwan!!!KRAM!

2010-10-18 | 22:37:58
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback