P!nk

Publicerat: 2010-07-24 kl. 16:12:27
Igår var det äntligen dags för den efterlängtade konserten i Göteborg - Pink! Jag och syrran hade höga förväntningar på konserten och väntade oss en show - vilken show sen!
Det hela började med en kran som hade en låda med fyra ballonger under. Ballongerna smäller och samtidigt kommer hon nerfarande i en lina samtidigt som "Get this party started" ljuder i bakgunden. Sen brakade det loss ordentligt! Det var verkligen roligt att se henne på scenen - de märks lång väg att hon har roligt! I mitten av konserten går bandet ut och kvar stannar hon, basisten och en gitarrist som sätter sig på en varsin stol och kör "I don't believe you" och "Dear Mr. President" akustiskt. Syrran filmade och vilken känsla att höra det efteråt med publikens sång i bakgrunden. Underbart!
Extranumret var inte av dess like heller. Hon kommer inspringande med en stålring kring höften och helt plötsligt är hon uppe i luften och far runt och snurrar samtidigt som hon kör "So what" och det är raketer och eld som sprutar från scenen. Det var verkligen GRYMT! En oförglömlig show som jag kommer att leva på länge!
//Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback