Landskrona

Publicerat: 2010-07-15 kl. 13:43:49

Årets första Lasse-konsert var precis lika magisk som de brukar vara. Han öppnade konserten med att komma ut själv på scenen med en akutisk gitarr och spela 4-5 låtar, bland annat Kom änglar! Enda nackdelen med hela upplägget vara tt de återigen körde med inhägnaden framför scenen som gjorde att man kom en bra bit ifrån även om man stod längst fram. Jag tror att det var de 200 första som fick gula band för att gå innanför staketet men hade inte kollat upp det innan. Träffade managerns son efter konserten och han och hans tjej hade stått därinne utan band för att de tydligen inte hade fyllt utrymmet. Jag hoppas de tar bort den till Stockholmskonserten men det är väl en utopi.  


//Sandra


Kommentarer
Postat av: Billie

Åh, Lasse.. Får se om jag ska gå på den i Sthlm. Vet dock inte hur jag varken ska hinna eller ha råd :P Men det visar sig! Skönt att höra att det var bra iaf. (Inte för att jag förväntade mig något annat heller;))Kram!!

2010-07-19 | 11:09:07
Postat av: Susanne

Hej Sandra! Var ett tag sen! ;)Vill passa på att önska dig en riktigt skön sommar! :)Vad tyckte du om den här konserten om du jämför med vinterturnén? Jag tror jag ska upp t Sthlm och se honom där... :) KRAM!

2010-07-21 | 00:54:27
URL: http://susalull.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback