Dagens tips

Publicerat: 2009-09-05 kl. 17:31:18

Jag har lyckats samla på mig alldeles för mycket armband, örhängen, halsband och annat smyckestjafs. Nackdelen med det är att man aldrig hittar det man ska ha när allt ligger i korgar eller glömmer bort en massa saker man har för att de ligger i botten och man aldrig orkar rota. Ungefär som fenomenet när man rensar garderoben, "Oj den hääär hade jag ju glömt! Och den här, hoppsan!"

Därför mina kära vänner tänkte jag dela med mig av ett tips som jag förvånansvärt nog lyckades komma på helt själv. Min papperskorg inne på toa innehåller i stort sett bara tomma toarullar och dessa bestämde jag mig för att använda. Jag insåg snart att armbanden var en aning bredare än en toarulle, iallafall i detta hushållet. Inga handleder som en Barbiedocka här inte! Därför tog jag en tom gammal hårspray-burk och jisses vad bra det blev!

 

Do like this:
1. Börja med att klä in hårsprayet i tomma toarullar (desto fler man hittar desto bredare blir omkretsen och det hela blir stabilare eftersom armbanden inte far omkring.)
2. Limma fast omslagspapper (Lagerhaus har sjukt coola och billiga!!) och rulla in hela spektaklet några varv. Limma sedan fast skarven och fixa till kanterna med hjälp av sax, lim och tejp.
3. Volia!

Har man några få lite tunnare armband så klarar man sig med en vanlig toarulle (kan eventuellt förstärkas med flera rullar för mer stabilitet).



Nu förtjänar ni en grym låt efter mitt överambitiösa lördagstips. Borde skaffa mig ett liv eller göra något vettigt...




//Sandra


Kommentarer
Postat av: Sara

Smart!! Vad påhittig du är!

2009-09-05 | 18:31:32
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Latja

Nu kräver jag att du tar över Äntligen hemmas krulliga pysselfixare =)

Postat av: Sandra

Latja; det kanske vore en karriär att satsa på. Ett minus är ju dock att mina kreativa stunder kommer med vääääldigt långa mellanrum;)

2009-09-05 | 22:37:37
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback