Bokfrossa så här i vintertider

Publicerat: 2009-11-03 kl. 12:24:16

I helgen köpte jag tre nya böcker. Jag har inte hunnit börja på någon av dom ännu men ser verkligen fram emot den första här: Peter Rätz eftersom jag läst Infiltratören och Hanteraren innan och detta handlar om den mest aktiva och infiltrerande av undercoveragenterna som var Sergeant at arms inom Bandidos och senare livvakt åt Hells Angels president. Allt samtidigt som han samarbetade med svensk polis.
Jag vet, jag är en nörd men jag älskar såna här böcker!!

Liams bok ska bli kul att läsa eftersom jag var sååå hooked på Sökarna när den filmen kom ut. Ser jag den idag så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt det urusla agerandet från många av skådisarna och håll med om att den är bra jävla konstig?! Men trots allt är den en klassiker. (Vem kan glömma repliken "bor du i skåpet eller??") Liam har väl sett ljuset och blivit frälst på något vänster mig veterligen och jag har inga jätteförhoppningar men det ska ändå bli roligt att läsa den.

Just nu håller jag på med GW:s bok Mellan sommarens längtan och vinterns köld som är den bästa jag läst av honom. Jag började med Samhällsbärarna, Grisfesten och Profitörerna men blev inte särskilt imponerad men den här gillar jag grymt mycket.



Peter Rätz av Dick Sundevall
Infiltratören av Lasse Wierup (som skrev Svensk maffia)
Insidan av Liam Norberg
Lasermannen av Gellert Tamas
Hanteraren av Dick Sundevall
Mellan sommarens längtan och vinterns köld av Leif GW Persson

Vad läser NI??

//Sandra


Kommentarer
Postat av: Vic

Åh, att du orkar och hinner. Blir stressad bara av DIN bokfrossa. Gaaah. Men kul när man hittat något man tycker om. Att kolla på film samtidigt som jag gör något annat, är det optimala. Hade jag kunnat rita samtidigt som jag läste en bok så hade jag lätt gjort det - och nej ljudbok går bort!



Jag vet dock att när jag väl sätter mig med en bok som jag gillar så försvinner jag från verkligheten tills jag läst ut boken. Skitmysigt. Och skulle jag läsa så blir det nog deckare eller skönlitteratur. Något smaskigt drama med en romantisk och mystisk twist. Gillar vissa irländska författare. Det där temat. Kyla, Irland och långa vackra män. Haha. Låter nästan lite tantsnusk över det. Men sånt läser jag faktiskt inte. Fniss

2009-11-03 | 13:41:48
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha inte officiellt iaf? ;)Haha närå!

Åker man mycket tåg så är det perfekt att fördriva tiden nersjunken i en bok, alternativt att slippa plugga ;)

2009-11-03 | 16:17:54
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Debbie

Starkt att köpa böcker! Jag läser inget förutom det jag måste i princip (om man räknar bort Metro och såna gratistidningar ;)) Har ju så mycket litteratur i skolan så jag behöver en låååång paus från det sen och försöka längta tillbaka ;)



Hihi, ja den rosa moppen och hinken är toppen! Fattar inte varför man inte kommit på nå sånt innan, eller fler färger! Orginalet är ju toktråkig!

2009-11-04 | 10:30:41
URL: http://debbie.nu
Postat av: Lans - nåra penslar, ett staffli och akvarell

sv: tack :D

2009-11-04 | 19:29:19
URL: http://lans.blogg.se/
Postat av: Vic

Äh, lite het litteratur skadar kanske inte. Känns ju lite mer kultiverat än att se ett erotiskt drama ;)



Det är verkligen sant det där med pysslandet. Fördriva transportsträckan på bästa sätt. Lite roligare att läsa en bok än att lyssna på musik och sticka.

2009-11-04 | 21:28:41
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vic: musik OCH en bok är bästa kombon. Då slipper man ungar/snarkningar/skrik/smaskande/folk som pratar EXTREMT högt i mobilen mm mm... ;)

2009-11-04 | 22:20:07
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Sara

Just nu läser jag "En riktig våldtäktsman" av Katarina Wennstam. Blir lika arg och förbannad varje gång jag vänder blad. Har ju en del böcker som ligger på hög så stressen är skyhög för att hinna med alla så snart som möjligt.

2009-11-05 | 10:14:36
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Sandra

Äh skit i att stressa, hellre några som väntar än att man redan läst allt och får börja på såna man glömt bort att man läst och sen kommer på efter halva att man inte gillade/redan har läst haha :)

2009-11-05 | 16:10:31
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Astriid

Åh, nice med lite boktips!! :) Har du inte läst hellström&roslunds böcker så kan jag verkligen rekomendera dom! :) Puss!

2009-11-09 | 21:06:02
URL: http://diediedarling.blogspot.com
Postat av: MizthaNguyen

Hejsan! Nu är jag tillbaks med bloggen igen och skulle uppskatta ifall ni kunde titta förbi :)



ha en fortsatt bra kväll :)

2009-11-12 | 23:17:02
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback