Milow

Publicerat: 2009-05-14 kl. 07:34:50
Arbetsintervju idag! Idag ska min framtid bestämmas! Får jag flytta hem till underbara Skåne eller får jag bege mig norröver mot min vilja? När beskeden närmar sig mitt i sommaren kommer jag vara så nervös att jag går på nålar. Bajs!

För övrigt så tjatar alla om belgaren Milow som har gjort en cover på 50 Cent och Justins "Ayo Technology". Jag lyssnade på några av hans låtar på begäran av en kompis och jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker. Jag tycker absolut inte det är dåligt, men jag skulle heller aldrig köpa skivan. Köra ett varv på Spotify? Kanske. Det kan bero på att jag inte lyssnat in mig riktigt, ingen aning.  
De här två tycker jag i vilket fall som helst är mycket bättre än covern han gjort. Synd att vissa inte vågar köra sitt eget race hela vägen, eller kanske snarare att folk inte upptäcker vissa artister förrän de gör just en cover.






Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.eleven.se/ref/hurt/jaqua-beauty-b284.html

2009-05-14 | 16:22:52
URL: http://lillanmalutta.blogg.se/
Postat av: anonym

nu har du chansen att få den låt du verkligen vill ha.. det enda du behöver göra är att skicka länken från youtube och skriva din msn till mig, högst 2 låtar får du önska.. skynda skynda innan det är försent. du har till midnatt på dig =D

2009-05-17 | 12:04:41
URL: http://onlymusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback