Rest in peace M.J

Publicerat: 2009-06-26 kl. 06:07:45
Idag vaknade jag mycket tidigare än vad jag skulle och tänkte att jag lika gärna kunde gå upp och läsa tidningen i lugn och ro. Av någon anledning har den ju börjat ramla in här. Jag har fortfarande ingen aning om varför. Inte min kombo heller. Hur som haver så låg den inte där idag. Fan, då hade den kanske kommit fel de senaste dagarna. Ja ja det var kul så länge det varade tänkte jag och gick in i duschen. När jag sedan kom ut därifrån hade den trillat in på hallgolvet. Det framsida skrek emot mig gick inte riktigt in först: "Michael Jackson död". Nää, jag läste nog fel. Först trodde jag det var en typisk "skandalrubrik" som tidningarna gillar att formulera för att folk ska sätta morgonkaffet i halsen. Men denna gick inte att ta miste på och jag insåg att Sydsvenkan ju faktiskt inte tillhör den kategorin av tidningar heller. Först blev jag lite ställd, jag lät tidningen ligga kvar där som om den vore pestsmittad. Sen tänkte jag: "Jaha så det var dags nu då." På ett sätt var jag inte förvånad så förstörd och trasig som han sett ut de senaste åren. Jag har aldrig varit något stort fan men inser hur stor han var och kan bara föreställa mig hur reaktionerna kommer bli.
Blir detta nästa "jag minns exakt vad jag gjorde när beskedet om Palmes död kom" fast i världslig skala? Mycket möjligt. Till och med troligt.


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja fy ja. Det är väldigt otroligt ändå att han helt plötsligt inte finns mer. Hans låtar lever kvar än idag och frågan är om de någonsin kommer att dö ut.

2009-06-26 | 11:08:56
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nä det kommer de absolut inte göra. Det är inte många som kommit upp i hans liga när det kommer till popularitet och sålda skivor. Tycka vad man vill om honom men en stjärna var han.

2009-06-26 | 15:19:52
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback