Nostalgi

Publicerat: 2009-06-06 kl. 10:39:58
När jag gick i högstadiet hade vi en del musiker i klassen och antingen var folk tondöva då eller så sjöng jag bättre på den tiden. En kille i klassen var övergrym på gitarr tyckte jag då. I själva verket var han väl ganska average, men han kunde Nirvana-låtar och sjöng dessutom bra så det förklarade väl varför jag tyckte han var så jävla bra. Vi stod i musiksalen på skolan och han lirade "Drain You" och jag stod på en stol och skrålade i micken för full hals. Det var tider det!
Det slutade iallafall med att vi på någon Öppet Hus-dag uppträdde där utanför skolan i lilla byn. Jag var väl mest doa om jag minns rätt (och tur var nog det). Min kompis däremot sjunger som en Gud och framförde bland annat låten nedan. Cranberries musik hade nästan fallit i glömska hos mig. Synd då det är grym musik. Hennes röst är helt galet bra!





Kommentarer
Postat av: Victoronia

Mmmm, ja hennes röst är to die for. Älskar den irländska accenten. Do you loike me :D Och hennes falsettpassager. Mycket fint. Zombie är också lovely..blir alltid sugen på att grabba micken på singstar då den skymtar till :P



Haha, jag var också med om sådana musikgrejer i skolan. Två gånger var vi i grupper och en gång övergav alla mig (de blev för nervösa) så jag fick tävla för min klass alldeles själv..med den skakigaste rösten ever..och de fulaste kläderna nånsin...det finns bilder..herregud...vad tänkte jag? jag vann så klart inte..tävlade mot skalleper Simon du vet..han som var med i nån idolgrej..den på femman tror jag..fast höjdpunkten i mitt liv - rent musikmässigt (nej, det är inte idolaudition med fredde och peter) var skolavslutningarna på mellanstadiet..mer än halva skolan var med i kören och det blev mäktigt bra i kyrkan..vi rockade fett..alla vallfärdade för att vara med i kören..

2009-06-06 | 15:42:43
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Sandra

HAHAHAHAHA jag som var helt öööövertygad om att det var när du joddlade hos Idoljuryn hihi! ;)

Kyrkor kan göra vilken låt som helst mäktig, snacka om grym akustik!! Suveränt!

Nästa gång drar vi Zombie i Singstar! Fast nu när jag tänker efter, körde inte vi den förra sommaren?? Jag är helt säker på att jag har sjungit den... ? Favvo i repris isf då :)

2009-06-07 | 13:42:54
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback