Lasse my man!!

Publicerat: 2009-07-14 kl. 13:22:16
Så kom dagen jag har väntat på. Dagen då Winnerbäck gick ut med höstens turnédatum! Som det ser ut nu börjar han 3 oktober i Göteborg och avslutar 12 december i Örebro av alla ställen. Den traditionella Cloetta Center-konserten finns såklart med, som näst sista för omväxlingens skull.

Den 21 september kommer även den efterlängtade nya plattan ”Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen”. Albumet spelades in senvåren 2009 i Grouse Lodge på Irland. Bandet är samma som på förra plattan fast kompletterat med Anna Stadling och Malin-My Nilsson. Underbart!

Albumet släpps även som en limiterad box som, förutom nya CD-albumet, innehåller sångboken ”112 Sånger”, en vinylversion av nya albumet samt ett antal fotografier av Lars Winnerbäck.
Nu ska man bara hålla sig i skinnet tills 21 augusti då första singeln  ”Jag får liksom ingen ordning” dyker upp.

Från världens bästa dvd, konserten i Linköping 2003








Kommentarer
Postat av: Sara

Så jävla GÖTT!!! Jag räknar redan ner och ser fram emot turnén i höst. Kan knappt bärga mig. Hojta till när man kan köpa biljetterna.

2009-07-14 | 15:48:29
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Victoronia

Jag tror jag vet varför jag inte gillar hans musik. Hans texter är nog för slående när man mår piss och så mår man ännu sämre av att lyssna på honom. Även fast det är bra kvalitet. Som det där med att ångra sig och sedan ångra sig igen. Blä, han skall jag aldrig lyssna på. Blir bara depressiv. Men strongt av dig att du pallar med det! Och roligt att han skall ha konserter typ överallt :D

2009-07-14 | 19:15:09
URL: http://victoronia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback