Stress

Publicerat: 2009-04-26 kl. 11:12:44
Jag och E kom fram till attt på måndag är det bara 2 veckor innan vårat råmanus på uppsatsen ska vara klart, 2 veckor! Vi har knappt hunnit med nånting! Vi har en inledning som i princip är klar, men vi har hela 30 sidor till att printa ner + att man gärna vill ha lite tid till att gå igenom och göra småändringar innan det skickas in. Där fick vi för att vi har segat i tre veckor nu. Nu gäller det att ta till hårdhandskarna och låsa in sig.


Kommentarer
Postat av: Victoronia

Haha, ja så var det även för mig då det begav sig. Alla klagade på att tiden rann iväg i början och kursledarna poängterade varje gång att UTNYTTJA NU TIDEN VÄL FÖR RÄTT VAD DET ÄR SÅ ÄR DET FÖRSENT ATT FÅ ETT BRA BETYG..ändå lärde man sig aldrig utan satt uppe på nätterna och retade gallfeber på varandra..det gäller att hitta en bra uppsatspartner! Lycka till! Det blir säkert kanon. Du verkar ju ändå väldigt ambitiös vilket alltid är en fördel ;)

2009-04-26 | 18:30:57
URL: http://victoronia.blogg.se/
Postat av: Sara

Jaja visst. Man har ju hört det där under hela studietiden och man har fortfarande inte lärt sig efter 3,5 år.. SKANDAL! Jo, vi är ju ganska lika men ändå så olika, men det ska nog gå bra. Haha ambitiös vet i fan, men man bli ju peppad av att ha en kamrat att skriva med =)

2009-04-28 | 10:19:58
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Sandra

Klart du är ambitös syrran, jag hade aaaaaldrig pallat. Har inget tålamod att sitta och skriva/läsa/dyngplugga.

2009-04-28 | 12:54:03
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback