Blandband is the shit!

Publicerat: 2008-08-14 kl. 11:43:24


I sommar har Jerikos C/O Bar kört Mixtape onsdagar och torsdagar, då kända profiler har lirat sina favoritblandband. Jag har tänkt gå flera gånger men det har alltid dykt upp något i vägen. det retar mig något enormt nu när sommaren lider på sitt slut och jag endast har en vecka kvar i sköna Malmö.
Själva koceptet låter för mig som en klockren vinnare. Jag vet inte hur många blandband jag hade när jag var liten/yngre. Både på kassett och VHS. MTV var min bästa vän när det kom in i min värld lite senare än det hade gjort för alla andra. Min  video var nog den mest välanvända när det kom till inspelningar och vissa videor såg jag bara en gång och aldrig mer så lyckades man fånga en av dom på ett VHS-band var lyckan fullkomlig. (Typ Weird Al Yankovics Smells like Nirvana, som självklart inte finns att sno från Youtube utan bara i visningsversioner. http://www.youtube.com/watch?v=mxh5v5MpEB8 History repeats...) Jag undrar vart jag har allt det här idag... Förmodligen i kartonger på vinden efter alla flyttar sedan dess.
Jag skulle nog aldrig bli erbjuden att spela upp mina blandband offentligt eftersom jag liksom många andra tjejer i min generation var en looser för NKOTB, eurodisco och hårdrocksballader.


Kommentarer
Postat av: Astriid

Jag har hittat hit nu! Massa kramar, astriid.

2008-08-14 | 16:14:33
URL: http://diediedarling.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback